БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ – 11.09.2019

0
1096

 

На 10 септември, около 15:00 часа в град Добрич е извършена проверка на 32-годишен мъж, известен на МВР. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 0,6 грама, реагиращо на канабис. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 10 септември, около 14:50 часа в град Тервел е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация, управляван от 28-годишен мъж. В хода на проверката е установено, че водача на автомобила е неправоспособен, и управлява МПС в едногодишен срок от наложено му наказание. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 10 септември, около 12:40 часа е получено съобщение от служител на медицински център в к.к. Албена за пострадал мъж на 39 години, вследствие на прекомерна употреба на наркотични вещества. Същия е транспортиран в МБАЛ Добрич, в състояние на кома, с опасност за живота. При последвалите ОИМ и ПСД в хотелската стая в която е настанен са открити 2 броя угарки от ръчно свити цигари, реагиращи на канабис, спринцовки със веществото хероин и три броя таблетки лекарствени продукти. По случая е образувано досъдебно производство.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. БЪЛГАРИТЕ
  7. РИБОЛОВ
  8. ГЮВЕЧ
  9. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  10. България – Китай 中国保加利
  11. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  13. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  14. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST