БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ – 1-2.05.2019

0
1078

На 1 май, около 21:20 часа по околовръстен път на град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Хонда” с добричка регистрация, управляван от 31-годишен мъж от с. Гуслар, обл. Добрич. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,38 промила в издишания от водача въздух. Извършената проверка за употреба на наркотични вещества е с положителен резултат. Задържан за 24 часа. По двата случая са образувани бързи полицейски производства.

На 1 май, около 22:00 часа по ул. „Христо Ботев” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Ауди” с  варненска регистрация, управляван от криминално проявен 34-годишен мъж от град Добрич. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 0,31 грама, реагираща на канабис. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 2 май, около 02:05 часа е получено съобщение за извършваща се кражба на метална решетка от английски двор по ул. „Независимост” в град Добрич. Изпратените екипи на място установяват криминално проявен 29-годишен мъж от град Добрич. В хода на проверката е установена спринцовка с кафява течност, реагираща на наркотичното вещество хероин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 30 април, около 08:20 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по бул. „Добруджа” в град Добрич. На място е установено, че 45-годишен мъж, водач на лек автомобил „Дайхатсу” с добричка регистрация, поради движение с несъобразена скорост се блъска последователно в два паркирани автомобила. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,20 промила в издишания от водача въздух. По случая е образувано досъдебно производство.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  10. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  11. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  12. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА