18-годишният Марио Джамбазов остави Майкъл Лидъл на място, Сара Лидъл почина по-късно в болница

Тийнейджър се яви в съда, обвинен в причиняване на смъртта на баща и дъщеря от Източен Кливланд с опасно шофиране, пише TeessideLive. Марио Джамбазов, живял в Уитби, бе обвинен след сблъсък на кръговото движение в Уудхаус в Гисбъро в четвъртък.

18-годишният заподозрян беше заведен в съда в събота сутрин с белезници и придружен от двама служители по сигурността. Български преводач превеждаше делото пред него. Неговият представител, Андрю МакДжи, не е подал молба за гаранция.

Джамбазов ще се яви на следващото дело в Тийсайд в понеделник, 15 юли. Председателят на съда в Тийсайд  му каза: “Междувременно ще бъдете задържан под стража”. Полицията в Кливланд бе извикана  за сблъсък около 12.05 ч. след инцидент със синьо BMW 330i и черен Hyundai I30. Това се случило на кръстовището на кръстовището с Мидълсбро Роуд и A171 в Гинсбъро, близо до бензиностанцията Co-Op.

68-годишният Майкъл Лидъл от село Моърсхолм бе обявен за мъртъв на място. Дъщеря му, 41-годишната Сара Лидъл, от Марске, управлявала Хюндая. Тя претърпяла сериозни наранявания и починала в университетската болница „Джеймс Кук“. Сара е описана от семейството й като любяща майка на две деца, съпруга, дъщеря и сестра. Създадена е страница за набиране на средства, която да ги подкрепи в тяхната скръб. Деби Диксън Уайт и Кейти Броудхед създадоха страницата след трагичните новини и вече събраха 1 500 паунда. Кейти казва: „Ние не познаваме семейството лично, но бихме искали да им покажем, че те са в нашите мисли и се надяваме, че фантастичните хора от Гисборо, Марске и околните райони ще дарят щедро, за да можем да помогнем дори и с малка сума в тези ужасни мигове.” Всички свидетели, които още не са разговаряли с полицията, са помолени да се свържат с инспектора Дарън Бреслин от специализираното оперативно отделение в Кливланд и Дърам по номера за спешни случаи.

https://blitz.bg

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST