дом Акценти БЪЛГАРИЯ ОТИВА КЪМ СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО И НОВИ ИЗБОРИ, ИТН НА СЛАВИ ТРИФОНОВ...

БЪЛГАРИЯ ОТИВА КЪМ СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО И НОВИ ИЗБОРИ, ИТН НА СЛАВИ ТРИФОНОВ ВРЪЩА МАНДАТА

1442
0
“Предлаганата подкрепа е от политически субекти, които са вредни, алчни и доказано компрометирани”, написа лидерът на ИТН във Facebook

Слави Трифонов обяви с пост във Facebook, че кандидатът за премиер на „Има такъв народ” ще е световният шампион по шах Антоанета Стефанова. Тя обаче веднага ще върне мандата за съставяне на правителство.

“За наша радост има българи, които ни карат да се гордеем. Пред света. Ето например, имаме двама световни шампиони по шах. Веселин Топалов и Антоанета Стефанова. Световните шампиони по шах са обожествявани по света. За тях се пишат книги, правят се филми и имената им са изписани със златни букви в световната история. И ние имаме двама”, пише Слави Трифонов.

“Нашето предложение за министър-председател е световният шампион по шах Антоанета Стефанова. Тя има икономическо образование и говори пет езика. Сравненията, размислите и изводите оставям на вас”, добавя той.

“Разбира се, Антоанета Стефанова веднага ще върне мандата. Веднага. На секундата. Защото “Има такъв народ” няма необходимия брой депутати или партньори, за да състави правителство. Стабилно правителство. Предлаганата подкрепа е от политически субекти, които са вредни, алчни и доказано компрометирани. И това тяхното не е подкрепа, а зависимост”, категоричен е Трифонов.

Той уточнява, че Антоанета Стефанова ще приеме мандата с уважение и веднага ще го върне.

“Законът, Конституцията и демокрацията ни дават възможност да направим по-добър избор”, завършва той.  https://nova.bg/

Борисов, напускайки болницата: Ако не направят кабинет със 165 депутати, са бъзльовци!

Борисов заяви, че ако Слави Трифонов и “Има такъв народ” не успеят да сформират кабинет, значи са страхливци и бъзльовци.oвa ca cтрaхливци, тoвa ca бъзльoвци”, кaтeгoричeн e Бoриcoв.

“Тoй рeши дa прaви пaртия, a aз oщe нe cъм рeшил дa прaвя шoу”, кoмeнтирa Бoриcoв пo aдрec нa Cлaви Трифoнoв.

“Aкo нe пoeмaт cъc 165 дeпутaтa (…) дa влaчaт кaруцaтa и дa нocят oтгoвoрнocт, eтo тoвa ca cтрaхливци, тoвa ca бъзльoвци”, кaтeгoричeн e Бoриcoв. https://fakti.bg