Не приемам опитите чрез публикуването на лични снимки на едно момиче да се уязви кандидат за кмет на София. С подобни похвати се прекрачват граници, които досега не са били преминавани. Бил съм атакуван многократно по подобен начин. Не приемам такъв тип действия и категорично ги осъждам.”

Това написа тази вечер на стената си във Фейсбук премиерът Борисов по повод публикуваните от агенция ПИК гнусни секс снимки, за които медията твърди, че са на годеницата на кандидата за столичен кмет арх. Борислав Игнатов.

Гнусотията на ПИК взриви социалните мрежи, а политици от всички цветове реагираха категорично.

На неетичната публикация реагира и столичният кмет Йорданка Фандъкова:

Има граници, които не могат НИКОГА да бъдат прекрачвани – това са границите на човешкото достойнство. Опитът да се уязви един от кандидатите за кмет на София по такъв отвратителен начин, е не само недостойно, то убива смисъла от всичко, което правим. Казвам го като човек и жена! Изборите идват и заминават, но трябва да останем човеци!” – заяви Фандъкова.

Кандидатът за кмет на София Мая Манолова също излезе с коментар: “Гнусните методи за правене на кампания от властта, достигнаха всички, които не са от властта. Това е очевидната истина. Разграничаването от себе си е особено психично състояние, което бих нарекла политическа шизофрения. Солидарна съм с кандидата на Демократична България за мерзостта, която търпи. На мен ми се налага да правя същото и го разбирам добре. Някога се казваше, гущера си отрязал опашката. Днес е останала само опашката. Отвратена съм. Нито една власт не предполага човек да падне толкова низко.”

 

Битката за кметското място в София е жестока, но тя трябва да се води САМО и единствено в полето на аргументите, идеите и решенията! Жалки са медиите, обслужващи властта. Те от години са използвани за бухалка срещу неудобните и ежедневно сме свидетели как удрят ново и ново дъно. Никога няма да приема нечестната игра, ударите под кръста и унижението на човешкото достойнство. Вярвам, че съществува справедливост и съм напълно убеден, че рано или късно тези подобия на хора, които живеят, за да мразят, ще получат това, което заслужават!” – коментира и кандидатът за кмет от “Спаси София” Борис Бонев.

 

Намирам за абсолютно дъно, за нетърпима мерзост, за най-долнопробно поведение, да атакуваш политическия си опонент с личните снимки на негови близки. Нито секунда няма да търпя в листата си споделящите подобни публикации, а всеки тиражиращ ги тук или в живия живот заслужава единствено презрение. На потърпевшите декларирам цялото си съчувствие и солидарност”, присъедини се към обществения гняв и Крум Зарков, зам.председаел на ПГ на БСП

 

Гледам възмущението срещу ПИК. Защо нападате “медията” на Борисов? Това е официалният сайт на ГЕРБ, това е и маниерът на ГЕРБ. Това е кампанията на ГЕРБ и лично на Борисов”. Това написа във фейсбук Бояна Бозаджиева – медийният съветник на Корнелия Нинова.

 

Мрежата кипи от възмущение.

 

От стената на Nikolay Staykov: “Дами и господа министри, депутати, премиери и техни вицета, анализатори, граждански квоти в управлението, институти за политики и швепсове – как сте, четете ли проправителствената агенция ПИК днес?

Или не четете, че нали сте в отпуск още?

Август вярно е малко дълъг месец, докъм 10 септември продължава, нали, та не четете онлайн, всеки има право на заслужен отдих след народните дела все пак.

Само едно питане имам – колко време ще изчакате от възпитание, преди да пуснете поредният анализ или ексклузивно интервю или специален коментар за това, което наричате “кафява медия, но все пак медия”?

След новото дъно днес, май ще трябва малко повечко да е, да ви кажа. Или поне да е в Ретро, да не е в ПИК, та като ви пита някой да кажете “ама аз в онуй другото таковата писах, не знаех, че и в туй ще излезе”.

Така, то е ясно че всичко ще продължи по старому, само една промяна ще има – моя милост скромно обявява награда “Златна плюнка”.

Разбира се, тя има и по-пълно име, което се състои от поне пет забранени във фейсбук думи, които сега няма да напиша. Първите трима дали интервю или анализ или каквото там е “екслузивно”, “горещо” или знаете какви са епитетите, ще са носители на специалната награда.

Ще има и специална награда “Златна плюнка на червен корт” за нещастниците отишли на кафевия тенис турнир, там ще е лесно защото снимките им лъсват на онова място, което е толкова медия, колкото е и стената на обществената тоалетна.

Разбира се, тя има и по-пълно име, което се състои от поне пет забранени във фейсбук думи, които сега няма да напиша. Първите трима дали интервю или анализ или каквото там е “екслузивно”, “горещо” или знаете какви са епитетите, ще са носители на специалната награда.

 

Ще има и специална награда “Златна плюнка на червен корт” за нещастниците отишли на кафевия тенис турнир, там ще е лесно защото снимките им лъсват на онова място, което е толкова медия, колкото е и стената на обществената тоалетна.

Моля приятелите си във фейсбук – помагайте в номинациите, да не изпуснем незаслужено някого. Не бива никое дело да остава незабе;язано, нали? Само без линкове и скрийншотове, дата и час на публикуване са достатъчни. Благодаря и приятна вечер”.

 

Валентин Георгиев: ПРенасищането с помия започна да дава обратен ефект и то отсега. Няма по-голям враг на ГЕРБ в момента от Недялковия ПИК, който усилено работи за загуба на Фандъкова и партията на Борисов, която го спонсорира.

http://epicenter.bg

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  3. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  4. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  5. БЪЛГАРИТЕ
  6. РИБОЛОВ
  7. ГЮВЕЧ
  8. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  9. България – Китай 中国保加利
  10. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  11. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  13. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА