• Любовницата първо твърди, че е родила от донор, после – че е осиновила малкия. Задава ли се битка за милионите на Алексей Петров?

Невръстният син на мистериозната тенисистка Мирослава, която беше разстреляна заедно с Алексей Петров, е син на бившата барета. 4-годишното момченце не просто се казва Илия – кръстено е на бащата на Трактора, а е и абсолютно копие на бившата барета. Колеги на Мира от Правителствена болница разкриха единствено пред Lupa.bg подробности около произхода на малкия сладур. Те са категорични, че Алексей Петров го е имал за свой син.

Преди около петилетка Мирослава мистериозно изчезнала от работното си място. Когато се завърнала, щастливо заявила, че е станала майка. Тъй като не било известно да е имала мъж до себе си, Михайлова заявила първо, че е родила от донор.

По-късно сменила версията си и твърдяла, че хлапето е осиновено. Няма обаче никакви данни Мира да е тръгвала по сложния юридически път на осиновяването, още повече, че у нас то е изключително трудно за самотен родител.

Колегите на Михайлова споделиха още пред Lupa.bg, че имат подозрения дали рехабилитаторката не е използвала сурогатна майка, за да дари Трактора със син, за което той мечтаел от десетилетия. Все пак когато детето се ражда, тя е на досстолепните 44 години.

Ситуацията съвсем заплита казуса с наследството на Алексей Петров. Съпругата му Мариана Игнатова Петрова, за която се жени през 1986 г., няма официален развод с него. Ива Павлова е друга жена в живота на убития, двамата имат дъщеря – Диляна. Така в битката се намесва и малкият Илия, за когото не е ясно дали изобщо е припознат. https://lupa.bg/