БОЙКО БОРИСОВ ОБЯВИ КАНДИДАТА НА ГЕРБ ЗА КМЕТ НА ДОБРИЧ: НАДЕЖДА ПЕТКОВА

0
4760

Пред младежите Борисов съобщи и кандидата на партията за кмет на Добрич – Надежда Петкова, специалист по европроекти, която присъства на форума

Гарантирано вдигаме доходите във всички сектори през следващата година, каза премиерът Бойко Борисов във Варна, където говори пред участниците в 12-ия летен университет на Младежката структура на ГЕРБ.
Той посочи, че международната рейтингова агенция “Мудис” е повишила перспективата на кредитния рейтинг на България на положителна от стабилна. По думите на премиера Борисов агенцията е отчела стабилно намаление на държавния дълг и повишение на фискалните показатели. Освен това от агенцията са отчели, че през последните години България се характеризира с нарастване на бюджетните излишъци.
Оценката на нашето управление се дава от световните рейтингови агенции, ясно, безпристрастно и точно, добави Бойко Борисов. Премиерът каза, че фискалният резерв в момента е 12.5 милиарда лева, а 1.1 милиарда лева е бюджетният излишък. По думите му за последните пет години приходите в бюджета са се увеличили с 50 процента.
Министър-председателят коментира, че проектът “Белене” има смисъл само ако бъде конструиран правилно и допълни, че страната ни е успяла по този проект чрез дипломация и диалог. Той посочи, че след спирането на 5 и 6 реактор на АЕЦ “Козлодуй” страната ни трябва да може да ги замени. Борисов каза, че се работи много силно и за подписване на договора за изграждане на газопровода от Турция през България за Сърбия, Унгария и Австрия.
В ЕК ще имаме ресор, който отговаря на приоритетите на нашето правителство, коментира още премиерът.

Пред младежите Борисов съобщи и кандидата на партията за кмет на Добрич – Надежда Петкова.

http://www.bta.bg

ЖЕСТОКА КОНКУРЕНЦИЯ В ГЕРБ ДОБРИЧ КОЙ ДА СТАНЕ КМЕТ НА ОБЛАСТНИЯ ЦЕНТЪР

 

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  3. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  4. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  5. БЪЛГАРИТЕ
  6. РИБОЛОВ
  7. ГЮВЕЧ
  8. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  9. България – Китай 中国保加利
  10. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  11. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  13. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА