В отговор на искане от “БУЛ БИО – НЦЗПБ“ ЕООД, търговско дружество със 100% държавно участие в капитала, “Белла България” – един от лидерите в хранителната индустрия в Източна Европа, предлагащ продуктите си в над 20 страни на 4 континента – безвъзмездно предоставя специализиран хладилен транспорт на ваксините срещу COVID-19, предназначени за страната ни.

Автопаркът на компанията отговаря на най-съвременните европейски изисквания за подобен тип превозни средства. Те са оборудвани с най-модерната хладилна техника, поддържаща специални температурни режими, датчици, термограф и др.

При своята дейност в условията на пандемията от COVID-19, “Белла България” изпълнява най-стриктно всички разпоредби и предписания на здравните власти в страната както по отношение на всички служители, които работят в различните звена на компанията, така и по отношение на всички технически средства, свързани с производството и логистиката. Същевременно, съществена част от фирмената политика на “Белла България” е задължението да оказва подкрепа на българското общество и на здравните власти, за да може възможно най-бързо страната ни да се справи с пандемията.

Високото качество на хладилните транспортни услуги на компанията е гарант за пълното спазване на условията за бързо и качествено транспортиране на ваксината до пунктовете в цялата страна.

„Вярваме, че в условията на безпрецедентната криза, в която се намираме в момента, всеки е длъжен да даде своя принос за преодоляването й, независимо от спецификата на дейността си,“ коментират от „Белла България“. Важно е хладилната верига да бъде спазена и да има доказателство за това – термографът. Ситуацията е сложна. Хуморът е неуместен.