Ужасяваща каскада е станала на международен път Е-79 между Монтана и Видин. ТИР е помел аварирала кола, запратил я в дере, при което паднал върху нея и я размазал като палачинка, съобщава BulNews.bg.

Инцидентът е станал към 19.20 часа снощи в района на село Медовница.

48-годишен турчин управлявал влекач „Волво“ с прикачено полуремарке. Движейки се с несъобразена с пътните условия скорост на мокър асфалт, при навлизане в десен завой с надлъжен наклон шофьорът изгубил контрол над управлението. Товарната композиция поднесла, навлязла в насрещната лента, и излязла вляво от пътя. При каскадата задната лява част на полуремаркето ударила аварирал извън платното лек автомобил „Мерцедес“ със софийска регистрация. Колата била повлечена от голямата машина в крайпътно дере, а върху нея се стоварило ремаркето, като я смачкало като консервена кутия.

Цяло чудо е, че зрелищният инцидент се е разминал без жертви. Пътниците в авариралия „Мерцедес“ били слезли от колата и стояли отстрани. Те били пометени и също запратени в дерето, но се отървали на косъм.

Линейки закарали пострадалите във видинската болница за прегледи. 31-годишният шофьор на автомобила е получил фрактура на рамото. Неговата спътничка – 52-годишна жена, пък е с фрактура на глезена. След оказана медицинска помощ двамата са освободени за домашно лечение.

Турският водач е настанен за лечение в болницата с комоцио. Пътни полицаи тествали на място с дрегер двамата водачи, като пробите им не отчели наличие на алкохол. Дежурна оперативна група извършила оглед на местопроизшествието, по случая е образувано досъдебно производство.

https://blitz.bg/

 

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. РИБОЛОВ
  9. ГЮВЕЧ
  10. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  11. България – Китай 中国保加利
  12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  13. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  14. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST