• Още когато ни върнаха от Франция, бяхме осъдени – оплакаха се те

“Никак не е лесно, защото, начина по който се водеха тези дела, бяха свръхпублични. Още когато ни върнаха от Франция, бяхме осъдени. Делото е на ниво разпит на свидетели от 6 години.

Това не са дела, заведени, за да се търси краен резултат, а за да се упражнява натиск. Мартин Нотариуса и Пепи Еврото не ги познаваме.

 

Когато започнаха интервютата на Илия Златанов, като в едно от тях той казва: “Пепи еврото на два Джак Даниелса разправяше кой е праскал и как е съсипал Баневи”, това заявиха в сутрешния блок bTV Евгения и Николай Банев.

“Спечелихме много сериозно дело за отнемането на къмпинг “Каваци” срещи Димитър Спасов- Каратиста. Трябваше да призная, че съм получила милион и половина лева, иначе щях да се върна в сливенския затвор”, заяви Евгения Банева.

“Познаваме се със семейство Арабаджиеви, поддържаме контакти с тях. Полимерия беше от клас А инвеститор. Бяхме направили чудовищни инвестиции.

“Ние имаме достатъчно развиващи се бизнеси. Върнахме се в къмпинг “Каваци”, къмпинг “Русалка” функционира. Нашият бизнес не е само в България.

В момента нямаме каквито и да е търговски отношения с Русия, нашите партньори са опозиционери на Путин, пацифисти са, не могат да повярват, че Русия води война в Украйна. Ние също сме против тези действия”, заявиха те.

https://blitz.bg