На 16 декември в Змеево от 16:00 часа заповядайте на празничния детски концерт да се веселим, да пеем и танцуваме, заедно с малките ученици певци, танцьори и музиканти от ОУ “Св. Климент Охридски” гр. Добрич. Читалището в балчишкото село Змеево ще се погрижи за вашето добро настроение с почерпка и греяно вино – канят домакините от НЧ “Йордан Йовков -1941г.” с.Змеево, съобщи кореспондентът на Радио Варна Албена Иванова.

На 16 декември в Соколово откриват изложба на коледни произведения, изработени от възпитаниците на детската градина и училището в селото.

На 17 декември в читалището в Гурково ще изработват коледни декорации, а на 22 декември от 17,30 часа се открива благотворителен коледен базар. Той ще бъде последван от традиционен концерт с участието на местните самодейци и гостуващи от Балчик и Каварна.

Празничната изява в село Оброчище е на 22 декември от 17,00 часа в киносалона, с участието на самодейци от НЧ “Просвета 1901”, “СУ “Христо Смирненски” и детската градина “Първи юни” в село Оброчище.