дом Акценти Астрологична прогноза за всички знаци на зодиака за седмицата от 26 юни...

Астрологична прогноза за всички знаци на зодиака за седмицата от 26 юни до 2 юли

624
0

Какви промени ще очакват представителите на всеки знак през новата седмица?

Астрологът Ксения Шахова разказа какви промени ще очакват всички знаци на зодиака през следващата седмица, от 26 юни до 2 август.

Едно от основните събития на седмицата – Нептун започва да забавя скоростта си и да преминава в ретроградно движение. Планетата се свързва с творчеството, музиката, медицината, благотворителността, както и всичко, което изисква абстрактност, неконцентрирано внимание, психологизъм. Съответно сферите, свързани с Нептун, също ще забавят темпото си. Това е и време на важно вътрешно преструктуриране за родените под знаците на Риби и Стрелец, както и (но в по-малка степен) за Дева, Близнаци, Лъв и Водолей.

Като цяло нарастващата Луна през тази седмица е благоприятна за работа, но заради Нептун и яркото Слънце в Рак ще искате да си почивате повече, да отидете някъде по-близо до водата, до морето или океана.

Седмичен хороскоп за Овен

Овните са искрени, внимателни, грижовни. Чудесно време за преместване, смяна на местоположението. Около вас има пренареждане, вие сами организирате смяна на обстановката. Бързина и промяна, трансформация на външното пространство – всичко това е възможно. Периодът е благоприятен за образователна работа и писане на статии на тема недвижими имоти.

Седмичен хороскоп Телец

Телците са общителни, гъвкави, остроумни. Използвайте ролята на посредник, създавайки запознанства и свързвайки хората помежду си. Много ще зависи от вашата сръчност и скорост на реакция. Сега е важно да не губите време в дълго мислене: колкото по-добре действате, толкова по-бързо ще получите това, което искате.

Седмичен хороскоп за Близнаци

Близнаците се стремят към финансова стабилност и мир. Сега преобладават практичността, упоритостта, внимателността. Вие сте заети с материалните и тези ресурси, които имате. Време е да подобрите професионалните си умения. Късметът се усмихва в продажбите и консултациите.

Седмичен хороскоп Рак

Раците се стремят да се докажат, да постигнат цели, да станат по-забележими. Повишени комуникативни умения, нужда от нова информация и интересни запознанства. Успех във военните дела, журналистиката, маркетинга. Можете да надстроите средствата за комуникация и да установите диалог с по-младото поколение или връстници.

Лъв – седмичен хороскоп

За родените под знака на Лъв сега е важно умението да приемат хората такива, каквито са. Вие сте снизходителни, интуитивни, достатъчно чувствителни. Периодът е благоприятен за вътрешна духовна работа, психологически сеанси. Също така успешно пътуване и поклонение. Можете да изследвате далечни региони и държави доста успешно.

Седмичен хороскоп Дева

Девата все още е доминирана от практичност, сериозност, внимателност. В същото време пред вас са отворени всички врати в социален план, възможност да станете част от екип или да подобрите отношенията в групата. Успех в обучението, подаване на документи в официалните органи. Можете да получите заплащане в областта на комуникацията.

Везни – седмичен хороскоп

Тази седмица Везните са самодостатъчни и имат голяма нужда от разнообразие. Сега сте фокусирани върху работата и кариерата, които изглежда са най-важните в живота. Общителността и известна гъвкавост ще ви помогнат да се приспособите към обстоятелствата. Успех в интелектуалната работа, пътувания и движение.

Седмичен хороскоп Скорпион

Скорпионите са общителни, честни и имат голямо желание за нова информация. Периодът е подходящ за учебна, образователна дейност. Мнозина ще се почувстват като ментори и с радост ще започнат да дават съвети на другите. Това е време за късмет в спорта и научните изследвания.

Седмичен хороскоп Стрелец

Стрелците са проницателни, ефективни. Вие демонстрирате професионализъм с каквото и да се заемете. Интересите обаче могат да се променят бързо. Вие сте любознателни и непостоянни в отношенията. Периодът е благоприятен за точни сметки, изготвяне на финансови документи и дейности, които ви самоорганизират и стабилизират.

Седмичен хороскоп Козирог

Козирозите са дипломатични, дружелюбни и успешни в бизнеса. Това е период на активност, пътуване и общуване с други хора. Много резултати в работата вече ще зависят от одобрението на друг човек. Вашата задача е да намерите общ език с всички и да не раздувате словесни престрелки.

Седмичен хороскоп Водолей

Родените под знака на Водолея са доминирани от аналитичен подход. За вас е важно детайлизирането, способността да убеждавате въз основа на факти. Сега здравето и животът, както и всяка рутинна и до голяма степен непопулярна работа, са в зоната на специално внимание. Очаква ви успех в лечението на животното. Може също да пожелаете да имате домашен любимец. Това е благоприятен период за намиране на работа и вашата заетост.

Седмичен хороскоп Риби

Рибите са весели, любящи и имат нужда от разширяване. Това е период на творческа експанзия, който най-добре подхожда на креативните хора. Можете да се отдадете на ползотворна работа и учене. Сега си по-талантлив от всякога, независимо какво правиш. Цялото пространство ще ви помогне да реализирате това, което искате. Просто се доверете на потока и знанията, които вече имате.