Лина перес е “анонимна”. В социалните мрежи, дори и в мъжката библия “Playboy” не се споменава кои са нейните родители, а и някои други “подробности”. Но се знае, че е родена на 4.11.1992 г. в Маями, САЩ. Има руса коса, кафяви очи, тежи 48 кг, висока е 165 см, има приятел, но го държи в тайна, все още няма деца…

Ето част от портфолиото й:

ИЗМЕРВАНИЯ НА ТЯЛОТО: 38-24-37 инча

РАЗМЕР СУТИЕН / ГЪРДИ: 34D

ТАЛИЯ: 24 инча

БЕДРА: 37 инча

ТИП НА ТЯЛОТО: Пясъчен часовник

РАЗМЕР НА РОКЛЯТА: 2 [САЩ]

ЦВЯТ НА КОСАТА: Тъмно руса

ЦВЯТ НА ОЧИТЕ: Кафяви

ТАТУИРОВКИ: Да

Лина Перес е американска моделка на бикини и бельо, която е най-известна като кралица на Instagram, имаща повече от 4 милиона последователи.

Лина притежава американско гражданство, но етническата й принадлежност е неизвестна.

Лина Перес мечтае да стане известна звезда още от ранна възраст. Тя започва да се снима на четиринадесетгодишна възраст. Официално кариерата й на модел стартира, когато става на осемнадесет години и започва да сключва договори с фотографи и агенции за модели, за да разшири портфолиото си.

Напоследък тя се смята за една от най-известните и добре познати модели. Освен това тя се появи и в списание Playboy.

Лина Перес има интимна връзка, която може грубо да се предвиди от публикациите й в Instagram. Там Лина често парадира с приятеля си, но не е разкрила самоличността му. Приятелят й обаче изглежда много добре и изглежда много грижовен. Феновете й с нетърпение очакват да узнаят самоличността на щастливеца.

Досега моделката е натрупала не по-малко от 500 000 долара от професионалната си кариера и е все още активна, дори има корици на списания.

Можете да я намерите във:

Facebook: https://www.facebook.com/lynaritaunofficial/

Twitter: https://twitter.com/lynaritaaa

Instagram: https://www.instagram.com/lynaritaa/?hl=nl

Уикипедия: https://en.wikipedia.org/wiki/Ali_Stephens