Никол Прийст(23) в съучастие с бившия си любовник Калъм Редфърн(22) са осъдени заради убийството на невръстната Кайли(3), която е дъщеря на Прийст. Според съда, дотам се стигнало, заради това, че момиченцето ги прекъснало по време на секс.

Майката е осъдена на 15 години затвор, докато приятелят й получава 14 години, като съучастник.

Съдията по делото сравнява травмите на жертвата като с удар от движещ се с 60 километра в час автомобил, или като падане от 3-ия етаж върху цимент.

Прокурорът по делото допълва още: “Кайли е била сложена в леглото си към 7 вечерта, но както повечето деца на нейната възраст, е станала да потърси майка си малко по-късно, където е видяла как тя прави секс с Калъм.

Няма директни доказателства за това какво се е случило по-късно, но впоследствие детето е започнало да повръща неконтролируемо, като малко по-късно умира, заради гръдни и коремни травми, придружени с вътрешен кръвоизлив. От сериозността на травмите може да се съди, че побоят е целял да нанесе поражения”.

Съседите многократно са чували крясъци и детски плач от апартамента на ужасите, но никога не са реагирали. https://blitz.bg