АЛЕКС ПЕТРОВ И МАКСИМ ПАНАЙОТОВ СА В ОТБОРИТЕ НА „ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ“

0
784

Две талантливи момчета от Добрич – Александър Петров и Максим Панайотов, успяха да влязат в отборите на новия сезон на музикалното риалити по bTV „Гласът на България“ – сезон 9. В епизод 2 от кастингите „на тъмно“ бяха излъчени двете изпълнения на Алекс и Максим.

На сцената първо се появи 16-годишният Максим Панайотов, който изпя песента „Търся те нощем“. По време на изпълнението му се обърнаха Галена и Дара. Максим избра да продължи напред в отбора на Галена. Той е изключително музикален и съм сигурна, че може да изпее всяка една песен”, коментира Галена.Младежът, който пее от 3-годишен, впечатли и Любо, изпълнявайки негова песен с фолк елементи.

Изпълнението на Александър Петров взриви и треньорите, и публиката, и зрителите пред телевизорите. И четиримата ментори обърнаха столовете си веднага след началото на песента, а още преди да разберат името му, и менторите, и публиката започнаха да скандират: „още, още“. “Лекуваш с гласа си”, заяви Галена. “Пееш прекрасно, но благодаря за чувството, с което пееш”, каза пък Иван Лечев.

 

Александър Петров е на 20 години и е от Добрич, учи в Медицински университет – Варна. С музика се занимава от 4-годишен.По майчина линия е родственик на Стефан Караджа.

Научил първите песни от баба си. Именно на нея е посветил много от своите изпълнения. “Тя ми даде първия тласък в живота. Завинаги тя ще бъде моят №1”, сподели Александър. Довери, че преди да отиде в “Гласът на България”, я сънувал.

“Усещам моите баба и дядо много близо. По някакъв начин те ме докосват по рамото и се гордеят с мен”, сподели Александър преди да излезе на сцената и да я взриви с изпълнението си.

Той очарова менторите и с поетичния си талант, тъй като беше посветил стих на всеки от тях.

Кого избра за ментор и в чий отбор Александър ще продължи участието си към финала на “Гласът на България” ще стане ясно тази неделя, тъй като бе даден финал на предаването веднага след изтичането на десетте секунди за размисъл за избор на треньор.

„Благодаря Ви, приятели от близо и далеч, за огромната подкрепа!Благодаря на семейството и приятелите си, защото всеки път намират сили да ме подкрепят в многобройните ми начинания!Благодаря на своите вокални педагози Елена Карабельова и доц. Alice Bovarian за това, че повярваха в таланта ми и заедно създадохме вълшебство на сцената!“ Това написа в профила си в социалната мрежа Александър след изпълнението си.

Това, че предаването приключи точно преди Александър да каже кого избира за ментор, ядоса част от зрителите, но пък коментарите за неговото изпълнението бяха суперлативни.

Ето част от тях:

„Александър е УНИКАЛЕН!“, „Много топъл глас и прекрасен текстописец! Браво!“ „Браво,прекрасно момче с прекрасен топъл глас!“ „Уникален!“ „Талант, ум и харизма! Успех!“ „Гласище!“ „Браво, браво, браво! Това чувство и емоция, разтърсващо красиво!“ „Великолепен беше! Почувствах се все едно съм на бродуейски спектакъл. ✨Стилен, чаровен, отдаденнамузикатаипоезията – Българияимануждаотповечетакиваталанти“. „Страхотен, разплака ме. Само не разбрах кой отбор избра.“ „Страхотен млад мъж.Браво, Алекс. Топъл тембър и прекрасен глас, галещ ухото и душата. Дай Боже ти да си Гласът на България“. „Невероятно докосващо и емоционално!“ „Най-доброто изпълнение за вечерта беше това на този красив младеж Алекс ,той за мен е Гласът на България.“

А ето какво написа Diana Nikolova: Глас- кадифе,Изпълнение- приказка,Душа- доброта!Браво, Алекс!“ НДТ