АЛЕКСАНДЪР ПЕТРОВ – ТРЕТИ В „ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ“

0
436

Талантливият представител на Добрич, Александър Петров, завърши на почетното трето място в „Гласът на България“. Алекс бе един от шестимата финалисти на формата.

Самият финал премина в три кръга. В първия всички участници пяха в дует с известен български изпълнител. Александър взриви публиката с фантастичното изпълнение на песента на Емил Димитров „Ако си дал“, в дует с емблемата на българската естрадна песен Маргарита Хранова. След първото отсяване, Алекс премина във втория кръг, където бе избрал отново българска песен – „Сбогом, моя любов“, на Васил Найденов. Изпя я невероятно красиво, но малко от гласовете на публиката не му достигна да стъпи на самия финал, където място имаше само за двама.

Победител в деветия сезон на предаването стана Жаклин Таракчи, а втори остана Калоян Николов. Трети е нашият Александър Петров, четвърта е Соня Михайлова.

Тази година форматът имаше силно присъствие от Добрич. Деница Ангелова бе в отбора на Любо Киров, Коста Коларов в отбора на Дара, а Максим Панайотов и Александър Петров – в отбор Галена. Деница, Коста и Максим отпаднаха в крос битките, но след зрителска кражба Максим бе изпратен на полуфиналите. И четиримата се представиха отлично в „Гласът на България“ и доказаха за пореден път, че неслучайно в Добрич се раждат и отглеждат много музикални таланти. НДТ