АЛБЕНА УЧАСТВА НА СВЕТОВНОТО СПОРТНО ИЗЛОЖЕНИЯ FIBO 2019

0
1542

От 4 до 7 април в Кьолн се проведе най-голямото изложения за фитнес и здравословно спортуване FIBO 2019. То беше посетено от над 150 хил. души. Голяма част от тях бяха крайни клиенти. Ваканционното селище Албена участва за първи път на изложението със собствен щанд. Представени бяха различните възможности за спорт в Албена.

Албена изненада посетителите си с присъствието на създателя на ТАЕ-БО, голямата звезда Били Бланкс. Той ще посети за първи път България за специалното си гостуване в курорта със семинар от 21 до 23 юни за създадената от него фитнес система ТАЕ-БО.  Тя представлява комбинация от бойни изкуства и аеробика, играни на фона на мотивираща музика. ТАЕ-БО-то се радва на голям успех сред милиони фенове по света, а Били Бланкс продава огромно количество DVD с примерни упражнения. Той е познат и като 7-кратен световен карате шампион. Освен спортната си кариера, Били Бланкс участва в 18 холивудски филма.

На щанда на Албена присъства и бившият световен шампион на WBO, супер средна категория, Робърт Щиглиц.

От тази година Албена ще си партнира с прочутата футболна академия на ФК „Бохум“. В курорта ще се организират лагери на детските футболни отбори на „Бохум“. Академията беше представена от треньорите и бившите футболни национали Дариос Вош и Герхард Щрак. Бившият плеймейкър и легенда Дариос Вош има над 500 мача за „Бохум“ и „Херта“ и 17 мача за националния отбор на Германия. Герхард Щрак е легенда от периода 1974–1986 година с над 300 мача в Кьолн и 10 мача за националния отбот на Германия.