Откакто Instagram се превърна в доходоносна работа на пълен работен ден, модели като базираната в Австралия бомба  Rosanna Arkle напълно използват инструментите на платформата и се радват на бонусите, които идват с нея.

Розана Аркъл  намери начин да кипне в интернет горещо и оставя огромна тълпа, която да върви след нея. Със своите състезателни снимки и добре поддържано тяло тя събра около 5 милиона последователи в уебсайта за споделяне на снимки.

Тази красавица е един от най-влиятелните хора в Instagram и осигурява доходоносни промоционални оферти, петна в риалити телевизионни предавания и международни моделни концерти. Тя беше избрана за момиче на корицата на Zoo Weekly и направи пробив в кариерата си в шоуто ГК.

От това как поддържа тяло до това колко печели, научете повече за Розана Аркле в тези факти.

Розана Аркле – Биография

Розана Аркъл е родена на 30 септември1988 г. в Австралия под звездния знак на Везни. Тя обаче е отгледана във Вангарей, Нова Зеландия, заедно с по-малките си братя и сестри, Джаксън (брат) и Джорджия (сестра). Баща й е Брейди Аркъл, който работи за NZME във Вангарей.

Аркъл е надарена с красиво лице и като модел използва надареността си от природата в правилната сфера много рано в живота си. Розана Аркъл тръгна по алеята за моделиране, докато още беше в гимназията.

През първите години от кариерата си тя участва в търсенето на модел „The Look“, където завършва на върха на конкурса. В последствие засне няколко места, както в реклами, корици на списания, така и в телевизионни предавания.

След завършване на средното си образование тя реши, че за нея моделирането е кариерата It. Тя предприе необходимите стъпки, които включват връщане към родината й, към слънцето и плажовете на Златния бряг, за да търси по-добри възможности за избраната от нея кариера.

В Австралия Аркъл моделира за различни списания и работи като мениджър на акаунти, както и участва в промоции между концертите. След време Аркъл започна да набира пари.

Работила е за Unit Riders Clothing, както и за мъжкото списание Zoo Weekly Australia. Arkle също беше представена в най-добрите бамони за 2011 г., а също и в 50 най-секси нови модела на Aussie.

Освен това през август 2011 г. тя се появи като момиче за корица и игрален модел за Australia Swimsuit Edition през август 2011 г. и на корицата на списание Zoo Weekly през януари 2012 г.

Пробивът й дойде през 2012 г., когато беше излъчена в риалити сериала ГК. Шоуто е за това как Киви живеят и преследват мечтите си в Gold Coast в Австралия. Аркъл беше в шоуто три сезона и след това престана да бъде знаменитост.

Аркъл стана домакинско име и много познато лице в тълпата от модели и телевизионни звезди, както и икона в социалните медии. В допълнение тя участва във водещи списания като Sports Illustrated и Playboy Magazine.

5 факта за модела

Нейният приятел

Аркъл е във връзка с дългогодишното си гадже Зейн Хуя, който също е телевизионна личност. Дуетът се появи заедно в The GC.

Профил в социалните медии

Розана Аркле има много силно присъствие   в социални медии, особено в Instagram. Тя бръмчи в секси ансамбли и парадира с активите си, с извивките си на правилните места, при всяка снимка.

Arkle е сила, с която трябва да се съобразявате с платформата й,  изградила е марка на влиятелна водеща личност с над 5 милиона фенове. В Twitter нейната фен общност е над 16 000 и получава щедри харесвания във Facebook.

Нейният ръст, тегло, измервания на тялото

Rosanna Arkle е висока е 5 фута и 6 инча, което е пропорционално на 1,68 метра. Розана Аркле има фигура 32-24-34, а теглото й е приблизително около 52 – 55 кг. Кафявите й тениски с комплиментни кафяви очи допълнително придават чар на завладяващата й физика.

Здравословен и фитнес режим

Като модел, Аркле дава приоритет на здравия, активени положителен начин на живот и се опитва да живее възможно най-много от времето, като се възползва от интензивна тренировка и цялостен режим на хранене.

За да помогне на феновете си да постигнат и поддържат здраво тяло, особено бодър заден край, тя споделя своята красота и тайни на тялото чрез своята фитнес програма, известна като Фитнес Booty Plan. Това е четиримесечна програма, достъпна за малка месечна абонаментна такса чрез нейния уебсайт.

Тя може да има удивителен начин на живот от любезното отношение към нейния статус в социалните медии, но тя все още изпълнява нормални поръчки и се занимава с редовни дейности като разходка на кучетата си, ходене на фитнес, готвене и гледане на любимите й предавания в Netflix.

Нетната стойност на Розана Аркъл

През 2017 г. Розана Аркле сподели с Gold Coast бюлетин, че изкарва около 3000 долара за една публикация в Instagram. Тогава тя имаше около 3 милиона последователи. Сега, с повече последователи и стандартна такса от 0,1 долара, нетната й стойност трябва да е поскъпнала, въпреки че към нея няма прикрепена цифра.

Тя обикаля света в лукс, за който никога преди не е мислила, че може да си позволи. Розана Аркле купи първия си дом на Златния бряг и прекарва толкова време, колкото иска със семейството си в Нова Зеландия.

https://offradranch.com/