Случайни минувачи го подминавали, мислейки, че е бездомник

Талантливият актьор Явор Бахаров е намерен заспал, в неадекватно състояние и полугол на ул. „Демокрация“ в Бургас.  Звездата от сериала „Съни бийч“ пристига в морския град, за да играе в постановка, а после решава да остане още няколко дни на морето.

Артистът, който преди броени дни навърши 39 години, направи невероятна роля в Летния театър на Бургас, като изигра един от главните герои във френската постановка „Отчаяни съпрузи“. Малко след нея обаче у бургазлии остава горчив привкус от поведението на артиста.

След представлението Бахаров се е отдал на купон и е прекалил с чашката. Какво се е случило след епичния гуляй – никой не знае. Той заспива на пейка по слип, а граждани го подминават, мислейки, че е бездомник. Когато все пак случайни минувачи го разпознали, те извикали линейка, тъй като не успели да го събудят веднага и се притеснили за живота му. Човек в тълпата се усъмнил дали има пулс и първоначално предположил, че е възможно на човекът да му е станало зле заради горещото време. Малко след като се разбудил артистът Бахаров станало ясно, че той е пиян. Завалял говор и набързо успокоил насъбралите се хора, че всичко си е съвсем наред. Приканил ги да си ходят и да „развалят седенката“, защото нито има слънчев удар, нито е припаднал, а просто е „дремнал за кратко на пейката“.

Линейката обаче вече пътувала по сигнал към въпросната локация, а когато парамедиците пристигат на място той категорично отказва да бъде прегледан или хоспитализиран.

„Труд news“ припомня, че това не е първата изцепка на актьора, брат на друго популярно име – Захари Бахаров.

Малкият Бахаров неведнъж си има проблеми с властите, именно заради своя афинитет към чашката и марихуаната. В миналото книжката му е отнемана заради шофиране в нетрезво състояние и под въздействието на опиати. По случая бе образувано дело, но в крайна сметка до ефективна присъда не се стигна и актьорът се отърва само с условна.

Междувременно социалните мрежи прегряха от коментари по темата, видя „Труд news“.
„В някакъв момент няма да успее да се събуди. Жалко за един млад, талантлив и симпатичен човек, който ще се превърне в развалина съвсем скоро“, коментира журналистката Лияна Панделиева.
„Тъжно е! И много жалко за безспорния талант и уникална енергия, с която заразява на театралната сцена. Истински титан в театъра, а извън него – проблеми с пороците, които упорито не се лекуват. Къде е жена му, къде е семейството му? Защо не му подават ръка и защо заедно не опитат да лекуват зависимостите“, пише Иван Денков.
https://trud.bg/
Видео и стопкадър: www.uniconbg.com