ШОКИРАЩИ НОВИНИ ЗА ПРОСТИТУТКИТЕ ОТ БАРДАКА В СЛЪНЧЕВ БРЯГ

963

 

Сред заработващите като жрици на любовта танцьорки от плейбой бара “Мулен руж” имало момичета с висок социален статут

Сред заработващите като проститутки танцьорки от плейбой бара “Мулен руж” в Слънчев бряг, щурмуван от полицията, е имало момичета с висок социален статут. Това твърди TrafficNews. В заведението, работещо като публичен дом под прикритие, е предлагала секс услуги дъщеря на виден софийски лекар. Нейна колежка пък дълго време била в близки отношения с депутат, който я покровителствал. Едно от най-желаните момичета преди време станала победителка в турнир по красота.

Танцуващите проститутки заработвали по 100 лева на сеанс, който продължавал 15-20 минути. По преценка на момичетата можело да се удължава времето за удоволствие, което обаче било свързано с увеличаване на тарифата.

Секс услугите се предлагали в специални помещения в бар ” Милен руж”.

Според запознати момичетата били големи фенки на собственика на бара Димо Петров – Флорината. 50-годишният пловдивчанин обаче имал интимни отношения с дама от Поморие, която изпълнявала ролята на мадам в бардака. Тя беше сред десетте задържани жени при акцията на полицията. На нея момичетата отчитали заработените пари.

Посетители на заведението разказаха, че в него идвали доста ВИП клиенти. Димо Флорината ще остане за 72 часа в ареста, както и приятелката му, която въртяла тайния публичен дом. Предстои прокуратурата да им повдигне обвинения за склоняване към проституция и трафик на жени с цел сексуална експлоатация. https://blitz.bg

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 3. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 4. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 5. БЪЛГАРИТЕ
 6. РИБОЛОВ
 7. ГЮВЕЧ
 8. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 9. България – Китай 中国保加利
 10. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 11. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 13. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
loading...