ОВЕН – С ентусиазъм и желание за работа ще се отличавате днес. Работните ви идеи ще приковат вниманието ви върху тях, защото е ясно, че са интересни и печеливши.

ТЕЛЕЦ – Постигнатите резултати показват, че никак не сте си губили времето. В подкрепа на тях говори нарасналото внимание, което другите ви отделят. То е красноречиво.

БЛИЗНАЦИ – Работете внимателно днес и не рискувайте излишно с нито един свой ход. Проверявайте добре информацията, с която боравите, не приемайте нищо на доверие.

В какво вярват зодиите?

РАК – Денят ще ви предложи предизвикателства и от вашето правилно решение ще зависят продълженията им. Сменете тактиката си, ако не сте доволни от крайните си резултати

ЛЪВ – Станете уверени в себе си, днес има от какво да сте доволни и с какво да се гордеете. Ще получите нечие неочаквано одобрение и то ще ви мотивира да споделите плановете си.

ДЕВА – Вглеждайки се по-добре в обкръжението си и ще си спестите неприятности, разчитайки само на проверените хора. Търсещите емоции, ще получат романтична покана.

ВЕЗНИ – С приключването на свой проект ще се превърнете в обществено значима личност. Ще ви подтикнат да направите важна крачка, а и обстоятелствата ще го изискат.

СКОРПИОН – Избирайки правилна насока и проявявайки постоянство и ясна позиция, ще подобрите условията на работа, бита си и ред още привилегии ще разнообразят живота ви.

Врачка или лечител сте според зодията?

СТРЕЛЕЦ – За много от вас денят е свързан с лични изяви. Чуждото внимание ще ви кара да роботите упорито. Ангажиментите ще ви носят удовлетворение и много добро настроение.

КОЗИРОГ – С невероятна скорост ще нараства популярността ви в деловата сфера. Други ще изпитат раздвоение между интимните си желания и нежеланието да се обвързват.

Зодиите, които не биха издържали дълго без секс

ВОДОЛЕЙ – Няма да ви липсват предизвикателства, но приемайки ги днес, ще повишите шанса си да подобрите финансите си. Бъдете по-малко скептични и се възползвайте.

РИБИ – Показвайки доброто си отношение към определен човек, ще получите в замяна симпатията и пълната му подкрепата. Това ще ви облагодетелства в личен и делови план.

Farrah Fawcett and Cher – SONNY AND CHER SHOW