ОВЕН – Денят е подходящ за заздравяване на партньорските взаимоотношения, особено в интимната сфера, за сключване на брак и създаване на деца.

ТЕЛЕЦ – Денят е важен за социално-ангажираните, не пропускайте да направите своя избор в полза на по-доброто бъдеще. В личен план ви предстоят пътувания и срещи, занимания с образователна и познавателна цел.

БЛИЗНАЦИ – Заемете се с подобрения по дома, промените ще направят живота ви по-приятен и заедно с близките си ще се радвате на новите придобивки.

РАК – Енергетиката на деня ще ви подтиква към активност, а вниманието и обичта, с които сте заобиколени, ще ви дават импулс за творчески и професионални изяви.

ЛЪВ – Ще имате възможности днес да покажете способностите си и да се изявите по добър начин в занимания, еднакво полезни както за вас, така и за семейството ви. С практичен подход ще се заемете с реализацията на поредната си идея.

ДЕВА – В различни посоки ще ориентирате активността си днес, най-вече съобразявайки се с ангажиментите, отговорностите, желанията и близките си.

ВЕЗНИ – От вас зависи да ви остане време за отмора и развлечения. Пътуванията също ще са с такава насоченост, мнозина са вече във ваканция, което предполага и повече удоволствия. Уязвими са сърцето и гърбът.

СКОРПИОН – Уморени и някак отегчени от шума и всичко наоколо, много от вас ще търсят уединението, отдавайки се на свои мисли и предпочитания. Това ще се отрази обновяващо на духа им, умората и стреса нанасят поражения, за които си даваме сметка, но късно.

СТРЕЛЕЦ – Активността ви ще се прояви от сутринта, семейните или служебни въпроси не търпят отлагане, особено, ако са обвързани с финанси и срокове. Умората ще вземе преднина при други и те ще предпочетат атмосферата на дома.

КОЗИРОГ – Използвайте добрата си форма и работете върху приключване на започнати дела. Други от вас ще поставят успешно начало на проекти и начинания, от важност за бъдещето им.

ВОДОЛЕЙ – Подготовка за нова дейност. Възползвайте се от засилената си сексуална енергия, за да заздравите отношенията си с партньора, денят е подходящ и за зачеване на деца. Не пренебрегвайте и почивката си.

РИБИ – Разгръщайки творческия потенциал в работата си, ще се радвате на добри резултати, които ще дадат отражение не само на финансите ви, но и в отношенията с партньора ви.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

Коментирай