ХОРОСКОП ЗА 31 ЮЛИ /ВИДЕО/

802

 

ОВЕН – За повечето от представителите на знака денят е свързан с нови запознанства, водещи до интимна връзка или делово съдружие. Срещите ви ще са много повече от вълнуващи.

ТЕЛЕЦ – За да бъдете честни пред себе си, дайте си сметка за чувствата на околните и дали това е най-доброто, което можете да направите за тях. В бъдеще това ще се окаже важно.

БЛИЗНАЦИ – Не опитвайте да налагате мнението си, бъдете по-търпеливи и отстъпчиви днес. Семейството ще ви помогне да приключите своя задача и ще ви остане време за почивка.

РАК – Развитието на събитията ще подчините на собствените си предпочитания и няма да съжалявате. Очакванията ви ще се сбъдват по – скоро, отколкото сте предполагали.

ЛЪВ – Много от проблемите ви ще се решат сами, а други ще си отидат без никакви последствия. Концентрирайте се върху бизнеса си. Периодът е много подходящ за нововъведения.

ДЕВА – Мечтано пътуване ще се осъществи и с промяна на обстановката ще поставите хубаво ново начало в живота си. До себе си имате човек, който не спира да ви вълнува и радва.

ВЕЗНИ – Финансовата ви обезпеченост ще ви позволи да се отпуснете и да приемете случващото се, като подарък на съдбата за проявената напоследък от вас издръжливост и воля.

СКОРПИОН – Не без изненада ще приемете положителните оценки за себе си от хора, които сте считали за врагове. Без притеснение, ще говорите свободно за всичко, което имате да кажете.

СТРЕЛЕЦ – С изявите си напоследък самочувствието ви расте, но по-важното е, че ще бъдете и много полезни за фирмата си. На делова среща ще успеете да обсъждате дългосрочни проекти.

КОЗИРОГ – Използвайте контактите си в бизнеса, за да вземете правилното решение днес. Избягвайте да натоварвате с проблемите си околните, ако искате да ви уважават повече.

ВОДОЛЕЙ – За да имате пълен успех днес са нужни повече усилия и няма да ги пестите, въпреки, че работата ви напоследък ви идва много. Ще имате време за почивка в близкото бъдеще.

РИБИ – Наред с работата по дома ще мислите за себе си и за почивка. Приключвайки с неотложното, ще се постараете да подредите дома си уютно и да се подготвите за пътуване.

ХОРОСКОПИ И ЗОДИАЦИ

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

ʜɪʟᴅᴇ ᴏsʟᴀɴᴅ

Foreigner

loading...