22 лунен ден. Чудесен ден за придобиване на нови знания, полагане на изпити и контролни. Управителят също определено ще може да защити проекта. Синият цвят ще донесе късмет в бизнеса. Един от възможните недостатъци е, че можете да надцените силите си и да преувеличите собствените си заслуги.

Луната преминава през знака Риби – това ни прави гъвкави, течни и меланхолични. Знакът Риби пази всякакви тайни, някой може да сподели своята и тогава ще трябва да я пазите внимателно. По време на Луната в Риби е благоприятно да пиете много вода и да стоите близо до водоеми. Това ще ви осигури добро настроение и благополучие.

Овен , не пропускайте шанса да подредите нещата с половинката си или да се помирите с онези, с които сте се скарали за глупости.

Телец , опитите ви да се харесате на другите, като изпълнявате чужди молби, няма да донесат нищо, по-добре е да си гледате работата.

Близнаци , помислете за пасивен източник на доходи; вероятно сега може да се появи добра възможност за разумно инвестиране на пари.

Рак , не се пренапрягайте, иначе може да „изгорите“ за по-дълго време. Този четвъртък трябва да бъде прекаран хармонично за попълване на енергия.

Лъв , заемете се по-активно с работата – авторитетът ви ще се укрепи, но трябва да внимавате с документите – в тях може да има скрити грешки.

Дева , основната задача на този ден е да се контролирате във всяка ситуация; една емоционално изречена дума може да навреди на репутацията ви.

Везни , чудесен ден за пазаруване и пазаруване, съберете приятели или любими хора, ще си прекарате добре и ще успеете да получите добра сделка за това, което отдавна желаете.

Скорпион , жените трябва да бъдат по-учтиви с шефове, възрастни роднини и просто други жени, но мъжете, напротив, ще имат късмет днес в общуването с дами.

Стрелец в по-голямата си част е благоприятен ден по отношение на работа и напредък в кариерата. Директорът ще ви оцени, а вашите колеги ще ви обърнат внимание.

Козирог , планетите ви съветват да се съсредоточите върху мащабни проекти, които трябва да бъдат изпълнени в кратки срокове. Не си губете времето за дреболии.

Водолей , обърнете внимание на половинката си или отидете на среща с непознат човек; личните отношения могат да ви изненадат приятно.

Риби , ще бъдете подкрепяни от по-възрастен човек или човек с висок статус. Бъдете предпазливи, репутацията ви може да бъде застрашена.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО 

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

НАШИТЕ ФЕЙСБУК ГРУПИ

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. NDT NEWS – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНА ДОБРИЧКА
  10. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  11. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
  12. РИБОЛОВ
  13. ИНТЕРВЮТА
  14. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  15. България – Китай 中国保加利
  16. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
  17. В PINTEREST

  1. ЯБЪЛКИТЕ В ДОЛИНАТА НА ЕРОТИКАТА
  2. ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО, СВЕТСКИ КЛЮКИ, ЗАБАВА, ШОУ..
  3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА