3 юни, не е най-активният ден за повечето представители на зодиакалния кръг. Освен това не трябва да планирате нови неща за събота – отложете ги за следващата седмица. Междувременно се изтегнете на леглото, пригответе любимата си напитка и слушайте релаксираща музика. Натрупайте енергия за нови постижения!

♈ Овен

Отстоявайте гледната си точка във всяка ситуация, Овен. Но не отхвърляйте другата страна на историята. Казаното на шега понякога може да изглежда като злобна забележка, но не позволявайте да ви разстройва. Практикувайте дълбоко дишане, отдалечете се от чувствата си. Направете каквото е необходимо, без да приемате нищо присърце. Нека умът ви помогне да рационализирате нещата.

Космическа мъдрост: не приемайте всичко присърце.

♉ Телец

Може да ви се струва, че вървите по текущия път сам, на непознато място, заобиколен от странни неща. Може просто да си уморен, Телец. Забавянето е съзнателен избор, както и състраданието и нежността. Разгледайте различни варианти, натрупайте сила и след това продължете да се движите към целта.

Космически съвет: Изследвайте различни начини за постигане на целта си.

Топ 5 на идеалните жени според зодията

♊ Близнаци

Не си сам, Близнаци, а просто изтощен и имаш отчаяна нужда от почивка. Хората ви уважават за вашата смелост и решителност, така че вземете смелостта да говорите директно днес. Бъдете пример за другите. Също така се погрижете за психичното си здраве днес, като се подчините на времето, а не плувате през него.

Космически съвет: Дори смелите отнемат време, за да се излекуват.

♋ Рак

Прекъснете веригата от събития, които се случват в живота ви в кръг, Рак. Къде трябва да се постави точката? Къде трябва да тръгнеш? Знаете отговорите на тези въпроси, време е да преминете от мисли към действия. Не за някой друг, а за вашето спокойствие.

Космически съвет: Освобождаването от оковите на миналото е най-голямата стъпка, която можете да направите, за да обичате себе си.

Походка според зодията

♌ Лъв

Запитайте се днес докъде може да доведе тази конкретна ситуация? Ако ви е трудно да получите отговори, отпуснете се малко, направете почивка и след това оставете отговорите да потекат в живота ви. Лъжата на себе си само ще ви накара да се почувствате в капан.

Космически съвет: Време е да свалите розовите очила и да погледнете трезво на ситуацията.

♍ Дева

Няма нужда да се опитвате да се изкачите към мечтата с всички сили, Дева. Когато не можете да го понасяте повече, вземете почивка. Можете да останете там, където сте, да се насладите на потока на живота около вас. Продължете, когато се почувствате отново готови. Не пренебрегвайте здравето си – физическо и психическо.

Космически съвет: не отказвайте помощта на близки – ще ви бъде полезна.

Зодиите, които не могат без любовник

♎ Везни

Вървял си по този път и преди, Везни. Просто обърнете внимание на червените знамена, които срещате често, но не забравяйте за зелените. Защитата на вашата енергия е това, което Вселената ви моли да направите приоритет днес. Ако това означава да кажете „не“ на нещо, което не резонира, тогава така да бъде.

Космически съвет: Не се съпротивлявайте на потока на живота.

♏ Скорпион

Погледни на някои неща по различен начин, Скорпион. Не както си свикнал. Сега сте в точка, в която мъдростта ви моли да бъде използвана в най-голяма степен. Вие сте в момент, в който започвате отначало в много области от живота. Затова не се страхувайте да поемате рискове по някои въпроси – започва нова глава в живота ви.

Космически съвет: Пригответе се за неочаквани обрати в живота.

Зодиите и рогата

♐ Стрелец

Вие буквално се давите в океана на емоциите си, Стрелец. Пропускате всичко, което можете. Не забравяйте, че животът не идва с гаранционна карта. Но препятствията, които възникват, не трябва да ви притискат в ъгъла. Можете спокойно да изразите както своите фантазии, така и вашите желания. Останете в енергията на отвореността, а останалото дайте на Вселената!

Космически съвет: Живейте в настоящето и в това, което е днес.

♑ Козирог

Ако нещо не ви се струва добре, просто не е така, Козирог. Няма нужда да се колебаете в решението си. Препотвърждаването на границите, където е необходимо, ще ви помогне да станете това, което винаги е трябвало да бъдете. Що се отнася до сърдечните неща, бъди честен. С други думи, не е необходимо да се срещате с тях под предлог, че „свършвате работата“.

Космически съвет: Вслушвайте се в интуицията си.

Страстите на зодиите: Коя по какво полудява?!

♒ Водолей

Бъдете благодарни днес за всичко, което не се е получило. Например на хора, които са ви използвали, а вие от своя страна сте ги направили приоритет в живота си. Бъдете благодарни за емоционалните рани, включително тези, от които никога не сте мислили, че ще се възстановите. Всичко това в крайна сметка ви доведе до този момент, нова версия на себе си. Станахте по-мъдри, което означава, че повече няма да повтаряте подобни грешки. Позволете си да си починете днес.

Космически съвет: Направете почивка от рутината си, опитайте нещо ново.

♊ Риби

Кой каза, че трябва да си перфектен, Риби? Възходите и паденията са само част от процеса. Това са моментите, които ще ви помогнат да подобрите уменията си и да станете най-непробиваемата версия на себе си. Така че, прегърнете текущата поредица от неуспехи по пътя си и се запитайте: „По-добре ли съм днес, отколкото когато за първи път започнах това пътуване?“

Космически съвет: Днес не действайте импулсивно, анализирайте всяко решение.

Celine Dion – Just Walk Away BG prevod (Елена Найденова)

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ

 1. ГЮВЕЧ
 2. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 3. България – Китай 中国保加利
 4. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 5. В PINTEREST

 • Laci Kay Somers /галерия/
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: горещи жени – пари – власт
 2. КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА