ОВЕН – Справяйки се с текущите задължения в семейството, няма да пренебрегнете и себе си. Но, най-важното е да останете спокойни и да не потъвате в съпътстващите ви трудности.

ТЕЛЕЦ – С усет за печелившите неща в живота, ще насочите интереса си към онези, които са с добри позиции в обществото. Със силни аргументи ще ги убедите в перспективата на идеите си.

Топ 5 на идеалните жени според зодията

БЛИЗНАЦИ – С повече търпение ще стигнете до очаквана развръзка на въпрос, който силно ви интересува. С поведението си ще насърчите околните да си свършат и те своята работа.

РАК – С ясни цели и овладени емоции ще продължите да работите, спазвайки срокове, обещания и лични интереси. Добрите взаимоотношения ви дават кураж и сила.

Походка според зодията

ЛЪВ – Делата ви ще се развиват в неочаквана последователност. Колкото и да не сте обнадеждени, няма и да сте разочаровани. Довежданата придобивка ще събуди интереса ви.

ДЕВА – С конструктивна мисъл и отговорно поведение ще пристъпите към работата си, което е предпоставка за успех. Организирани и точни ще решавате възникналите въпроси.

Зодиите, които не могат без любовник

ВЕЗНИ – С ведрината и доброто си настроение ще влияете на развитията около себе си. Добрата ви организация и умение да работите с хора ще задълбочи партньорските и други връзки.

СКОРПИОН – Покана за включване в обща задача или друга, интересуваща ви оферта ще направи деня ви по-забързан. Перспективите са за подобряване на доходите и самочувствието ви.

Зодиите и рогата

СТРЕЛЕЦ – Ще положите повече усилия за подготовката на предстоящо събитие или професионален проект. Възможните затруднения ще ви образуват нерви, но няма да ви откажат.

КОЗИРОГ – Ще се включите в развитието на събитията, и така би следвало да бъде, защото е във ваш интерес. За прозорливите ще стане ясно, че поведението ви е добре премерен ход.

Страстите на зодиите: Коя по какво полудява?!

ВОДОЛЕЙ – Ще останете поласкани от нечие внимание и отвръщайки на жеста, ще го насърчите в намеренията му да постигне по-добри резултати. В бизнеса ще се наложи да балансирате.

РИБИ – Днес ще ви се наложи да се съобразявате с нечии интереси, наложени от създалите се обстоятелства покрай вас. Започнатите нови начинания ще ви носят настроение.

Celine Dion – Just Walk Away BG prevod (Елена Найденова)
  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
loading...