Хороскоп за 3 май

0
903

ОВЕН – Една среща ще ви помогне по-лесно да се ориентирате в проблематиката, отнасяща се до бъдещите ви проекти.

ТЕЛЕЦ – Новините от дома ще ви развълнуват и натъжат, ако сте далече от близките си. До себе си ще имате приятели, с които да споделите проблемите и радостите, но не прибързвайте сами в решенията си.

БЛИЗНАЦИ – Възможните противоречия ще отстъпят място на перспективни предложения, които няма да пренебрегнете.

РАК – Изостанали задължения ще напомнят за себе си. Ще сте напрегнати, но свършената добре работа и постигнатите резултати, ще ви донесат заслужено удовлетворение.

ЛЪВ – Съвсем закономерно ще получите предложение за нова позиция на работното място или преместването ви на друга, по-престижна служба.

ДЕВА – Бъдещите ви планове зависят само от вас. За предпочитане е да работите самостоятелно днес и да се съсредоточите върху неотложната си работа.

ВЕЗНИ – Бъдете внимателни в общуването си днес, чувствителността ви е повишена и са възможни недоразумения. Така ще си спестите конфликти и лошо настроение.

СКОРПИОН – Радвате се на чудесно здраве и това ви позволява да извличате максимално удовлетворение от всичко, с което се занимавате. Не се отказвайте от многообещаващ флирт.

СТРЕЛЕЦ – Възможно е мнозина от вас да проведат разговор с работодател или делови партньор, които да им открият нови перспективи в професионалното им развитие.

КОЗИРОГ – Добре ще е ако избягвате споровете днес, тъй като това рискува да развали настроението ви за целия ден. Заемете се с неща, които са ви приятни и за които отдавна не сте имали време.

ВОДОЛЕЙ – Започнатите проекти ще бъдат приключени старателно и навреме, което ще си проличи и от възнаграждението.

РИБИ – Настроението ви ще се отрази положително на околните, още повече, че с желание ще споделите с тях вълненията си.