ОВЕН – Ще сте заети твърде много със собствените си чувства, за да ви интересуват тези на другите, а не бива. Обърнете по-сериозно внимание на човека до вас.

ТЕЛЕЦ – Още един забързан ден. Има много неща, за които трябва да помислите, но ще излизат все нови и нови. Следвайте принципа \\\”нищо лично \\\” и действайте, за постигане на целите си.

Най-странните състезания по света

БЛИЗНАЦИ – Един доста добър ден, но не харчете твърде много, защото после ще изпаднете в лошо настроение. Не се тревожете прекалено, в крайна сметка Господ си знае работата.

РАК – Не бъдете прекалено самонадеяни днес, защото това може да ви струва скъпо. Зачитайте повече чувствата на другите. Има много дреболии, които трябва да доизкусурите.

Какво ли влагат мъжете в целувката?

ЛЪВ – Време само за любов, но трябва да сте малко по-толерантни и не толкова ревниви. Не обсебвайте любимия човек, дайте му повече лично пространство. Май трябва да преминете в диалогов режим.

ДЕВА – Днес е ден, в който трябва да дисциплинирате чувствата си. Не се увличайте с прекалени словоизлияния. Отговорностите ви няма да са малко, но не те ще ви притесняват.

Пагубна вода: реки и езера, носещи смърт

ВЕЗНИ – Малко нервни ще се чувствате днес. Нещата, които сте планирали може и да не станат както искате и то поради намесата на злонамерени жени или мъже. Ако можете направете нещо.

СКОРПИОН – Неустоимо очарователни сте и май освен желанието да срещате възхищение в очите на околните, нищо друго не ви вълнува. Бъдете реалисти, не сте човек, който лети из облаците.

Тайната история на Фанта

СТРЕЛЕЦ – Никой не може да разбере обърканата ви душа, камо ли самите вие. Разкъсвате се от чувства и мисли. Ситуацията, в която се намирате, не е от лесните, но пък иначе щеше ли да е вълнуващо…

КОЗИРОГ – С радост ще отстъпите инициативата на другите. Настроението ви ще е доста добро, но ще сте малко безотговорни, все пак човек има нужда да се държи и така от време на време.

Бивш военен прави ток от морска вода заради неплатени сметки

ВОДОЛЕЙ – Днес ще трябва да общувате с хора повече, отколкото можете да понесете. Ще ви дразнят незначителните неща, с които ви занимават. Някои посещения може да забавят и пряката ви работа.

РИБИ – Ще разберете, че се целите твърде високо. Ще сте доста самоуверени и това ще ви помогне, когато търсите подкрепа. Ако сте достатъчно инициативни, нещата ще надминат очакванията ви.

Agustin Galiana – Je n’aime que toi [Audio]

loading...