ОВЕН – Супер ден. Ще се чувствате в много добра форма и това ще се отрази на всичко, с което се захванете. Особено ще ви върви в любовта, приемете малките дарове на съдбата.
ТЕЛЕЦ – Днес ще сте малко лениви и няма да ви се мърда много-много. Хубаво е все пак да направите поне нещо мило за хората, които обичате. Лентяйстването не е най-доброто, което може да ви се случи.
БЛИЗНАЦИ – Хубав ден, много забързан, точно както ви харесва. Ще получите интересна информация. Подхождайте творчески към нещата, с които се занимавате.
РАК – Помислете за паричките, които са ви нужни, за да се чувствате добре. Днес може да си позволите дори един малък риск – пуснете си фиш, а късметът може да ви се усмихне под формата на малка печалба.
ЛЪВ – Днес ще се чувствате страхотно и дори плановете ви ще се осъществяват съвсем гладко. Само не прекалявайте със заповедите към околните.
ДЕВА – Днес малко неадекватно ще реагирате. Определено се нуждаете от почивка. Не търсете заден умисъл, във всичко което ви казват, нещата са толкова простички.

НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – 26.03.2020 – БР. 52 /6328/

ВЕЗНИ – Един доста успешен ден. Ще можете да споделите опита си с околните. Нещата ще вървят съвсем гладко и дори по-добре отколкото очаквате. Изслушвайте мненията на околните.
СКОРПИОН – Действайте целенасочено. Не се отказвайте от плановете си. Всичко, което сте планували, ще се реализира, трябва да сте упорити и безкомпромисни.
СТРЕЛЕЦ – Един много приятен ден за вас. Ще се чувствате в добра форма и готови да изразите себе си по най-добрия възможен начин. Една среща ще ви донесе приятни преживявания.
КОЗИРОГ – Малко напрегнат е днешният ден, но вие ще се справите по най-добрия възможен начин. Бъдете по-сдържани и не търсете вината в другите, а се опитайте просто да оправите нещата.
ВОДОЛЕЙ – Ден, в който в голяма степен ще зависите от действията на другите, така че гледайте да създадете нужната хармония в отношенията. Не придиряйте прекалено много.
РИБИ – Един най-обикновен, малко сив ден. Ще имате доста работа и дано има кой да ви помогне да се справите с всички задачи, които изпадат. Само не изпадайте в нервна криза.

Lady Gaga & Elton John #ARTPOP 720pHD
loading...