ОВЕН – Днес вашите професионални изяви ще ви дадат възможност за много нови контакти и добри финансови приходи. Запознанствата ще ви срещнат с доста влиятелни хора.

ТЕЛЕЦ – Бъдете много внимателни със здравето си днес. Ще изпитвате леко напрежение, но това няма да е сериозно. Опитайте се да гледате по-спокойно на нещата от живота.

Най-ценните монети в света

БЛИЗНАЦИ – Сега е прекрасен момент за сключване на отдавна отлагани сделки. Подбирайте добре партньорите си и премислете с кого е най-добре да си сътрудничите.

РАК – С каквото и ново да се захванете днес, няма да имате големи трудности и пречки. Ако решите да се борите с проблеми от миналото, няма да имате шанс да ги разрешите.

Живеят по 120 години, раждат на 65, нямат тумори: Всички тайни на мистериозния народ

ЛЪВ – Сега не е време за пътувания. Вие сте нужни много повече на работното си място, където назряват неочаквани проблеми. Отложете планирана почивка за по-късна дата.

ДЕВА – Ще имате доста недоразумения, но това е, защото много дълго сте отлагали да седнете и да поговорите. Разберете се кой какво иска от другия и нещата ще си дойдат на място.

ПРОВЕРИ! 7 признака, че си скучна в леглото

ВЕЗНИ – В службата ви с лекота ще се справяте с постоянните задачи и ще изпъквате пред началници и делови партньори. Пазете се, защото много от колегите ви изпитват завист.

СКОРПИОН – Всички около вас са нервни и вие сте тези, които трябва да поемете ударите. Ще бъдете буфер между две страни, които са в нов конфликт. Намерете точния изход.

Само за жени! Как да събудим мръсницата в себе си?

СТРЕЛЕЦ – За вас сега е много по-важно да стабилизирате обстановката в дома ви. Просто променете поведението си. Бъдете по-често усмихнати, направете вечеря.

КОЗИРОГ – Днес доста добре ще ви вървят финансовите дела. Не може да чакате големи печалби, но няма да претърпите и загуби. Всичко трябва да е много премислено.

Как линиите на сърцето се сближават на дланите ви и какво означава това?

ВОДОЛЕЙ – Едно дълго очаквано признание ще ви донесе удовлетворение и донякъде ще ви зарадва днес. Склонни сте да прощавате и вероятно пак ще го направите.

РИБИ – Днес от вас се иска да бъдете много упорити и да не се предавате лесно. Помогнете на късмета си да работи за вас. Кариерата ви е процъфтяваща и много успешна.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
loading...