ОВЕН – Днес вашите професионални изяви ще ви дадат възможност за много нови контакти и добри финансови приходи. Запознанствата ще ви срещнат с доста влиятелни хора.

ТЕЛЕЦ – Бъдете много внимателни със здравето си днес. Ще изпитвате леко напрежение, но това няма да е сериозно. Опитайте се да гледате по-спокойно на нещата от живота.

БЛИЗНАЦИ – Сега е прекрасен момент за сключване на отдавна отлагани сделки. Подбирайте добре партньорите си и премислете с кого е най-добре да си сътрудничите.

РАК – С каквото и ново да се захванете днес, няма да имате големи трудности и пречки. Ако решите да се борите с проблеми от миналото, няма да имате шанс да ги разрешите.

ЛЪВ – Сега не е време за пътувания. Вие сте нужни много повече на работното си място, където назряват неочаквани проблеми. Отложете планирана почивка за по-късна дата.

ДЕВА – Ще имате доста недоразумения, но това е, защото много дълго сте отлагали да седнете и да поговорите. Разберете се кой какво иска от другия и нещата ще си дойдат на място.

ВЕЗНИ – В службата ви с лекота ще се справяте с постоянните задачи и ще изпъквате пред началници и делови партньори. Пазете се, защото много от колегите ви изпитват завист.

СКОРПИОН – Всички около вас са нервни и вие сте тези, които трябва да поемете ударите. Ще бъдете буфер между две страни, които са в нов конфликт. Намерете точния изход.

СТРЕЛЕЦ – За вас сега е много по-важно да стабилизирате обстановката в дома ви. Просто променете поведението си. Бъдете по-често усмихнати, направете вечеря.

КОЗИРОГ – Днес доста добре ще ви вървят финансовите дела. Не може да чакате големи печалби, но няма да претърпите и загуби. Всичко трябва да е много премислено.

ВОДОЛЕЙ – Едно дълго очаквано признание ще ви донесе удовлетворение и донякъде ще ви зарадва днес. Склонни сте да прощавате и вероятно пак ще го направите.

РИБИ – Днес от вас се иска да бъдете много упорити и да не се предавате лесно. Помогнете на късмета си да работи за вас. Кариерата ви е процъфтяваща и много успешна.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: горещи жени – пари – власт
 2. КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА