ОВЕН – Денят е добър, дори магически, за това отделете повече време на плановете си и подреждайте приоритетите си. Енергетиката спомага тяхното изпълнение, понякога и без големи усилия.

ТЕЛЕЦ – Подходящо време за творчество и планиране, бъдете организирани и се възползвайте максимално от даденостите на деня. Научили сте се да разчитате предимно на себе си и това ви помага, независимо от посоката на вятъра.

Пълен любовен хороскоп за 2019-а година!

БЛИЗНАЦИ – Ще се възползвате пълноценно от енергетиката на деня, ако отделите повече време на творчески занимания. Богатото ви въображение и умения ще ви помогнат по-лесно да реализирате идеите си.

КИТАЙСКАТА 2019 ГОДИНА – ГОДИНАТА НА ЗЛАТНИЯ ЗЕМЕН ГЛИГАН /СВИНЯ/

РАК – Препоръчително е да изготвите точна програма за действие, която ще ви позволи да станете по-организирани и активни в изпълнението й.

За какво фантазират различните зодии?

ЛЪВ – Направете си планове за бъдещето, план за работа и за почивка, какво да постигнете и как да живеете. Изпълнени с такива мисли, прагматично ще се ориентирате в обстановката, показвайки се подготвени и уверени в действията си.

ДЕВА – Проявеното ви разбиране към нечии избор ще ви позволи с по-малко стрес да продължите работата си над текущите задачи, отделяйки повече време върху планиране и подготовка на новите, на които възлагате повече надежди.

Секс според хороскопа! С кого ще си паснете идеално?

ВЕЗНИ – С участието си в европейски проекти от правен, технически, политически, културен или друг характер ще покажете солидната си професионална подготовка и качества, но най-вече силата на духа си.

СКОРПИОН – Липсата на средства ще ви подтикне да търсите допълнителна работа, или планирате разширяване на добре познатата ви и утвърдена дейност.

И жените кръшкат, но ето как го правят според зодията си

СТРЕЛЕЦ – Приключване на започнат проект ще бъде ознаменуван с придобивки не само от материален характер. Възможностите за нови поръчки ще се появят скоро, колкото и да е свит пазара за тях, такива ще има.

КОЗИРОГ – Днес благодарение на инициативността си, добрата ви ориентация и усет за нещата ще се възползвате по-добре от даденостите на деня. Измежду най-ярките е възможността да планирате и мечтаете.

Ето какви неподозирани тайни крие зодиакалният ти знак според Лунния хороскоп

ВОДОЛЕЙ – С лекота ще усвоявате нова информация, а творческите нововъведения ще оказват положително въздействие на професионалната ви квалификация, психическа и физическа форма.

РИБИ – Направете си план за работа и почивка, подредете приоритетите и ги следвайте. Смело мечтайте, защото тези мечти се сбъдват и делата ви ще се реализират по-лесно и бързо

  • Лара Фабиан – Остани
  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
loading...