ХОРОСКОП ЗА 21 МАЙ /ВИДЕО/

0
798

 

ОВЕН – Можете да сте и по-добри, както на работното място, така и в отношенията си с околните, но това сте вие. Съдбата ще ви поднесе изненада, помагайки ви да получите онова, което желаете.

ТЕЛЕЦ – Податливи сте на настроението на времето и е възможно то да провокира у вас различни неразположения. В тази връзка се погрижете за себе си и за нещата, които харесвате и желаете.

Вижте какво го привлича във вас според неговата ЗОДИЯ!

БЛИЗНАЦИ – В повечето случаи днес ще се чувствате удовлетворени, изпълнени с енергия и желание да продължите напред. Срещата с привлекателна личност ще ви очарова и зареди с добри очаквания вечерта.

РАК – В стремежа си да сте полезни, ще направите възможно стартирането на добра инициатива, която ще се последва и от други. Интуитивно ще се предпазите от хора, които се домогват до вас.

Зодиакалните двойки с най-сложни взаимоотношения

ЛЪВ – Доверието, изградено между вас и партньорите ви освобождава от необходимостта да обяснявате на всяка крачка действията си, но не и да се вслушвате в мнението им.

ДЕВА – Финансови сделки и други важни събития ще определят значимостта на днешния ден за вас. Преди да пристъпите към вземането на решения се консултирайте с експерти по въпросите.

Какво е казал Господ на всяка зодия?

ВЕЗНИ – Задачи, различни от планираните ще наситят атмосферата с напрежение. Оперативността ви ще бъде подложена на изпитание, за това не се колебайте дълго. Бъдете смели.

СКОРПИОН – Свикнали сте да се справяте и сами в критични ситуации, нищо не може да ви изненада. Служебната натовареност ще подсили усещането ви за неудовлетвореност от възнаграждението ви.

С кои зодии ще се разбирате чудесно и от кои трябва да бягате

СТРЕЛЕЦ – Стартирате проект, подготовката за който приключва. В процеса на работа ще възникват допълнителни изисквания, с които трябва да се съобразявате, но това няма да ви притесни.

КОЗИРОГ – Не се притеснявайте за делата си, умеете добре да подреждате приоритетите си, така, че са изключени неблагоприятни развития. Уверени и далновидни, ще подхождате прагматично.

Ето кои са зодиите, които никога не биха изневерили

ВОДОЛЕЙ – Приведете се в подходящата форма, позволяваща ви да доведете докрай нещата, с които сте се захванали. Имате добри възможности за напредък, стига да не си попречите сами.

РИБИ – Ще изявите уменията си в сферата на културата, правото, политиката, което освен финансови ще ви донесе и лични удовлетворение. Ще споделяте мисли с много подходящ човек.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST