ОВЕН – Ще работите по предвидените задачи с настроение, като няма да ви липсва и желание за развлечения. Денят е зареден с положителна енергия, бъдете активни и се възползвайте практично от даденостите на деня.

ТЕЛЕЦ – Насочете енергията си към реализация на целите ви, защото ще имате сили да свършите всичко, което предвиждате. Денят ви ще е по-светъл и приятен, причина за което ще бъде и днешния празник.

БЛИЗНАЦИ – Нечие добронамерено отношение и откровения ще ви помогнат да се ориентирате по-лесно в създалата се ситуация и ще проправят пътя ви към успеха.

РАК – Развитие на личен въпрос ще постави други в непривична ситуация, има много неща, с които трябва да се справите сами, независимо от трудностите. Денят е подходящ и за повече развлечения, позволете си ги и не пропускайте да зарадвате любимите си хора с мартенички.

ЛЪВ – Бъдете открити в отношенията си и прозрачни в работата си. Много тайни ще бъдат разкрити днес и това ще се отрази на живота ви, най-вече в професионалната сфера.

ДЕВА – Обвързването ви с някого ще е обмислено и с добра перспектива, но при вас друго не би и могло да се очаква. С моралната си подкрепа ще повишите шансовете на друг да постигнете целите си, което ще ви направи доволни.

ВЕЗНИ – Отнесете се с разбиране и към нуждите на близките си, денят предразполага към повече близост. Не пропускайте да ги дарите и с мартенички, като израз на добрите си пожелания към тях.

СКОРПИОН – Активността ви днес ще е провокирана не само от планираните задачи, но и от истини и прозрения, които ще ви трогнат.

СТРЕЛЕЦ – С повече лекота ще дадете път на въображението си, което ще ви направи по-лесно възприемчиви за нови идеи и прозрения. Ще се чувстват в добро настроение и с нагласа за повече добри дела.

КОЗИРОГ – Споделете вечерта със семейството, придавайки повече значение на днешния първи март, който освен на пролетта е ден на вяра, надежда и интуитивно прозрение.

ВОДОЛЕЙ – Правете всичко онова, което ви идва от сърцето – работа, срещи, пътувания и развлечения. Съзнателно избягвайте споровете, има вероятност да влезнете в дълбоки противоречия и това да помрачи отношенията ви.

РИБИ – С отворени сетива за духовното и красивото, ще ви се отдава с лекота да получавате интуитивни познания, които ще направят живота ви пълноценен, лек и по-спокоен.

Форинър – Заслепен от познание (BG subs) – HD

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

Bossa Nova Covers Popular Songs 2021 
loading...