Днес хороскопът е добър, за да се справите правилно с натрупаните дела. Звездите ще ви заредят щедро с енергия, за да изчистите решително и бързо всички стари блокажи. В същото време може да имате желание да опростите всичко и дори да го отрежете от рамото си, което е изпълнено с прибързани и необмислени решения, като например предложение да напуснете или да живеете заедно, желание да изхвърлите стари мебели, да продадете кола и др. Дори въпреки цялата възможна валидност на тези решения, по-добре е да отложите изпълнението им за по-късно, като си дадете време да претеглите всичко правилно.

ОВЕН

Днес истинската музика за Овен ще бъде езикът на сухите факти и цифри, но всичко, което е трудно да се обоснове логически, ще бъде трудно за него. Ето защо звездите на хороскопа не съветват Овните днес да разчитат на такова ненадеждно нещо като интуицията. Но точните изчисления и анализ на фактите ще му бъдат изненадващо лесни. Посветил този ден на точните науки, планирането и финансите, Овенът няма да съжалява. Днес той е способен на много неща – например да спретне сметки, да изчисли бюджет или да измисли гениален план как да забогатее!

Какъв цвят на косата ще е на мода през 2022 година?

ТЕЛЕЦ

Днес има опасност самоувереността на Телеца да се развие в самоувереност и да навреди на делата му. Как иначе да обясним факта, че Телецът е в състояние да откаже помощта на другите и да пренебрегне съветите, вярвайки, че той сам знае как най-добре? Звездите на хороскопа предупреждават, че дори Телецът днес да е сто процента сигурен в нещо, това не означава, че той всъщност е прав: опитът и уменията му може да не са достатъчни, за да решат някакъв проблем. Най-голямата грешка е да мислиш, че не можеш да сгрешиш. Само с тази мисъл Телецът ще успее днес.

Стилен маникюр 2022 година

БЛИЗАЦИ

Днес Близнаците са изложени на риск да преживеят срив – няма да им е лесно да се заемат и с най-простата работа. Ето защо те с удоволствие ще оставят настрана всичко, което може да се остави в далечна кутия. Ако нещата изискват активна намеса от тяхна страна, Близнаците са в състояние да внесат объркване и хаос в тях. Виновно обаче не е толкова физическото състояние на Близнаците, а песимистичната им психическа нагласа. Звездите от хороскопа обещават, че е достатъчно за Близнаците днес да се разтърсят и да спрат да се тъгуват, тъй като денят ще им отвори добри възможности.

Всички рецепти за туршия на едно място

РАК

Днес хороскопът Рак ще бъде наситен с ярки емоции! Денят му дава живо въображение, благодарение на което Ракът ще може да се изяви в творчеството. Но основното, което звездите му обещават, е спонтанността на чувствата: днес Ракът може да изпита цял водовъртеж от страсти. Всичко може да послужи като повод – усмивка, покана за среща, вашите собствени фантазии или нечий намек. Денят на рака ще бъде обагрен с всички цветове на дъгата – и всичко това благодарение на преживяванията, които карат сърцето му да бие по-бързо.

Прелъстени и изоставени – как реагират различните зодии?

ЛЪВ

Днес Лъвът ще има шанс да спечели по някакъв въпрос. Може да е успешно завършване на проект, победа в любовта или възможност да спечелите спор. Звездите на хороскопа съветват Лъва да се възползва от това, за да не само да се закрепи върху постигнатите етапи, но и да продължи напред, изтласквайки конкурентите. Днес е идеалното време да си поставите амбициозни цели, да постигнете това, което искате и да преследвате кариера.

2022 година на тигъра и нумерология: как да изчислим личното число на годината

ДЕВА

Днес звездите от хороскопа предоставят добри възможности на Девата , но за да не ги пропусне, тя ще трябва да действа и мисли много бързо! Най-вероятно ситуацията ще изисква от нея да действа ловко и нестандартно, а Девата ще притежава целия необходим набор от качества за това: общителност, бърза реакция и авантюристична жилка. Всичко това ще помогне на Девата днес да спечели симпатиите на другите и да обърне всяко събитие в своя полза, превръщайки дори „минус“ в уверен „плюс“.

Африкански хороскоп

ВЕЗНИ

Днес е денят, в който Везните могат смело да реализират всякакви, дори и най-грандиозните планове! Звездите от хороскопа дават успех на Везните в амбициозни начинания. И в работата, и в любовта, и в други области на живота, ако днес Везните започнат глобален проект, те няма да съжаляват: с времето плановете им ще се сбъднат и резултатът ще бъде по-висок от очаквания. Ето защо Везните не трябва да губят време за дреболии и да посветят този ден на обикновени ежедневни грижи. Не се страхувайте да мечтаете и дерзайте – очакват ви нови хоризонти!

Рубини и магнитно злато са добивани тук преди 100 години! /ВИДЕО/

СКОРПИОН

Днес Скорпионът ще трябва да направи избор по някакъв въпрос. Може би този въпрос дори няма да изглежда важен за него, но звездите на хороскопа предупреждават: много зависи от това какво ще бъде решението в бъдещата му съдба. Ето защо, когато прави днешния избор, Скорпионът не трябва да се доверява на мимолетни емоции, съвети отвън и още повече на „орел” и „опашка”. Само като подходи към въпроса внимателно и отговорно, той няма да съжалява за нищо.

Най-верните съпрузи според зодията

СТРЕЛЕЦ

Днес Стрелецът ще бъде непримирим: всичко или нищо. Той ясно ще види целта, ще се стреми към нея и това ще се отрази в изискванията му към себе си и към околните. Не е изненадващо, че Стрелецът ще се чувства недоволен през целия ден, критикувайки и биейки тези, които са до него. От гледна точка на Стрелец той просто иска нещата да вървят добре, но от гледна точка на другите той експлоатира и командва. Въпреки това, благодарение на този подход, Стрелец днес наистина може да постигне много. Но не и в отношенията с хората.

Страстите на зодиите: Коя по какво полудява?! /ВИДЕО/

КОЗИРОГ

Днес в хороскопа на Козирога ще преобладава независимостта . Най-малко ще го тревожи мнението на другите – Козирогът е уверен в своята правота и във всичко, което прави. От една страна, подобно отношение може да му помогне в бизнеса и при вземането на решения, но може да бъде и причина за кавги. Въпреки това, ако някой иска да си сътрудничи с него, достатъчно е да не спорите, а напротив, да помолите Козирога за съвет. Козирог Днес той с удоволствие ще играе ролята на мъдър наставник: ще сподели своя опит, ще подкрепи и ще помогне!

Датата ви на раждане разкрива огромна тайна за бъдещето ви

ВОДОЛЕЙ

Днес на енергията на Водолея могат да завиждат само другите: в неговия хороскоп преобладават качества като активност, ефективност и самочувствие. Не е изненадващо, ако с такъв заряд на жизненост и сила Водолеят се втурва, като амбразура, към най-трудните случаи – за изчистване на стари блокажи, нови проекти и разрешаване на належащи въпроси. Звездите уверяват Водолея, че каквото и да предприеме, днес всичко в ръцете му ще бъде спорно. Основното нещо е да се опитате да не дразните много другите с вашето стоманобетонно самочувствие.

Източният хороскоп за август

РИБИ

Днес неочаквани трудности могат да изненадат Рибите , но добрата новина е, че те ще имат много сили и енергия да се справят! Звездите на хороскопа даряват Рибите с такива качества като сила на волята, общителност и дарба на убеждаване, благодарение на които те могат да обърнат всяка ситуация в своя полза. Наистина зад всякакви обстоятелства най-често стоят конкретни хора и Рибите днес ще могат да преговарят с хора (дори и с най-неподатливите).

Финикийски хороскоп според деня на раждане от седмицата

 

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. КОНФЛИКТИ: жени – пари – власт
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА