ОВЕН – С информацията и опита, които имате може да бъдете полезни на повече хора, за това не се колебайте и го направете. Помагайки им, помагате и на себе си, време е да го осъзнаете.

ТЕЛЕЦ – Допитвайки се до мнението на специалист, ще се ориентирате по-бързо. Бъдете по-малко критични към другите и не пренебрегвайте правото им да имат собствено виждане за нещата.

От проститутките ставали най-добрите съпруги

БЛИЗНАЦИ – Днес ще се радвате на творческо вдъхновение, което ще се отрази на делата ви. С присъствието си ще мотивирате и другите да работят усърдно, и общите задачи ще вървят по-леко.

РАК – Чувствайки се малко отегчени, ще работите без излишно престараване, но ще останете отговорни към ангажиментите си. Наясно сте с възможностите си, не сте застрашени от изненади.

Характерът според цвета на маникюра

ЛЪВ – Приоритетите ви за деня не включват развлечения и други разтоварващи занимания. Нуждаете се от тях и защото работата през последните дни е отнела част от енергията ви.

Тест за 1 минута разкрива какво ви очаква

ДЕВА – Подготовката на събитие, значимо за близък човек ще е сред основните ви грижи днес. Няма да пренебрегнете и своята работа, съсредоточавайки вниманието си върху текущи задачи.

ВЕЗНИ – На работното място ще трябва повече да се съобразявате с мнението на колегите си и да се вслушвате в препоръките им. Личните ви срещи ще са наситени с емоции, ще обсъждате общи действия.

Няма да повярвате! Дължината на пръстите показва какви сме…

СКОРПИОН – Не можете да се оплачете от липса на възможности, на вас остава да изберете най-добрата. Каквито и задачи да стоят пред вас днес, не пренебрегвайте здравословните си неразположения.

СТРЕЛЕЦ – Податливи сте на различни настроения, но изберете онова, което ще ви направи по-работоспособни. Предстоят ви задачи, които не търпят отлагане. Сред тях е и подготовката ви за предстояща изява.

Най-скъпата тоалетна е от 3 тона чисто злато

КОЗИРОГ – Да сте на нивото, за което претендирате е важно, както и да запазите спокойствие и да се преборите със стреса. Изпитните ви изяви ще бъдат последвани от добри резултати.

ВОДОЛЕЙ – В надпревара с времето ще се стараете да бъдете там, където това е нужно и се очаква от вас. Ситуацията често ще изисква да давате мнение по въпроси, по които предстои да се вземат решения.

РИБИ – Ще ви бъде по-лесно и спокойно, ако в действията си се стараете да разбирате и вниквате в позицията на хората около себе си. Някои от вас ще получат допълнителна сума, премия или бонус.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

loading...