ОВЕН – Направете така, че околните също да се чувстват спокойни, като се отнесете с разбиране към проблемите им. Новини, свързани с финансите ви ще подобрят атмосферата около вас.

ТЕЛЕЦ – Овладейте емоциите и избягвайте конфликтите, ако искате да имате спокоен ден. Ще се чувствате добре в компанията на уравновесени хора, присъствието им ще ви въздейства позитивно.

БЛИЗНАЦИ – Среща с приятели ще подобри настроението ви. Професионални ангажименти при други ще им позволяват да покажат овладяно търпение и способност за работа в екип.

ЛЪВ – Днес пътуванията ще ви носят по-добри възможности във финансовата сфера. Разнообразете интересите си. Ще се радвате на енергия, с която можете да постигнете всяка цел.

РАК – Въпреки умората, която ви притиска, ще се посветите на служебните задачи, останали нерешени предната седмица. Не се дразнете, ако възникнат недоразумения в отношенията ви.

ДЕВА – Днес ще се радвате на добри изненади или ще се сблъскате с непредвидени придобивки. Освободете се от вътрешното си напрежение и гледайте по-оптимистично на деня.

ВЕЗНИ – Използвайте умението си, за да подредите нещата, които считате за важни в ежедневието си. Включете и близките си в изпълнение на част от задачите, ако това ще ви облекчи.

СКОРПИОН – Настроението ви ще е добро, делата ви се подреждат според вашите очаквания. Скоро ще имате поводи за празнуване. Присъствието ви ще изглади недоразуменията в семейството.

СТРЕЛЕЦ – Разговорите ви с близък за вас човек ще му помогнат да преодолее тревогите си и да подобри самочувствието си. Други от вас ще пътуват за развлечение или по със служебни дела.

КОЗИРОГ – Ентусиазирано ще се посветите на новите си начинания и без да губите време ще стигнете до първите добри резултати. Прагматичното ви мислене ще ви насочи към подходящите хора.

ВОДОЛЕЙ – Захванете се с по-малко задачи днес. Нямате полза от разпиляване, което освен, че е ненужно и хаби силите ви. Интересно запознанство ще ви носи предимства в работата.

РИБИ – Не показвайте умората и раздразнението си към колегите, бъдете вежливи и готови за взаимопомощ. С прецизните си действия ще улесните изпълнението на важна за вас задача.

Led Zeppelin When The Levee Breaks by Zepparella

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
loading...