ОВЕН – Душевното ви равновесие ще се възстанови и ще успеете да балансирате емоциите си днес. Това ще ви се отрази обновяващо и ще имате желание ще се захванете със задачите си.

ТЕЛЕЦ – Ще бъдете възнаградени за положените усилия и ще имате своите приятни изненади в днешния ден. Вечерта с приятели ще си припомните отминали хубави дни и изживени емоции.

РАК – Вложените усилия днес ще бъдат абсолютна гаранция за сполука. За други ще има издигане в службата и добри финансови придобивки. Изненадайте приятно партньора си в любовта.

ЛЪВ – Деловите задачи ще се превърнат в приоритетни за вас днес, но те ще ви носят много добро настроение и печалби. Желанията ви днес ще се сбъдват и без да си давате много труд.

ДЕВА – Едно пътуване ще ви срещне с интересни хора и ще позволи плодотворни делови контакти. У дома ще научите новини, свързани с по-младите представители на семейството.

ВЕЗНИ – С инициативни действия ще придвижите напред проектите си. По административни въпроси са възможни разногласия с представителите на властта, които не винаги са ви в помощ.

 СКОРПИОН – Съветът днес е да избягвате спорове и да бъдете въздържани при контакти с непознати хора. Доверете се на собствената си преценка за нещата, имате добри основания да й вярвате.

СТРЕЛЕЦ – Във всичко, което се налага да правите днес бъдете повече от предпазливи. Около вас има хора, чиито интереси се разминават с вашите и от тях са възможни големи провокации.

КОЗИРОГ – Добри новини ще ви мотивират да вземете решение и да спазите нужните срокове за изпълнение на делови проект. Приятно изненадани ще бъдете от бързото развитие на събитията.

БЛИЗНАЦИ – Професионалната ви работа ще запълва основната част от времето ви днес. Без изненади ще протича деня и на творците, отдадени на творчеството си ще се посветят на идеите си.

ВОДОЛЕЙ – Благодарни ще бъдете на съдбата, че сте срещнали подходящите хора за партньори и делата ви се движат с нужното темпо. Разбирателството помежду ви дава импулс и добри резултати.

РИБИ – Днес с помощта на партньори ще разработите нов бизнес – план, който предстои да реализирате много скоро. В открит разговор изслушайте и претенциите на най-близките си.

Какви са сексуалните тайни на жените според зодиака?

Какво казват след секс различните представители на зодиака

Как правят секс различните зодии?

Зодията влияе на химията и секса

Mоже ли датата на раждане определя характера?

  • Lauren Luongo
  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
loading...