ОВЕН – Ще дадете предимство на срочните си задачи, оставяйки на втори план всичко останало. Лобито ви в определи среди е силно и това ще направи възможна реализация на мащабен проект.

ТЕЛЕЦ – Не се страхувайте да експериментирате, промените ще направят живота ви по-вълнуващ. Взели сте нещата си в свои ръце, както винаги до сега, и не бягате от отговорности и решения.

Първата буква от името показва нуждите на жената във връзката й

БЛИЗНАЦИ – Възможно е не всичко да ви се отдаде от първият път, но с упорство и вяра ще постигнете намеренията си. Има още какво да ви изненадва в човека, който не спира да ви вълнува от много време.

РАК – С подчертан интерес ще пристъпите към подготовката на важно за вас мероприятие. Водещо място за по-напористите, както в йерархията на управление, така и в личните взаимоотношения.

Защо жените се влюбват в кретени?

ЛЪВ – Каквито и вълнения да присъстват у вас, ще намерите правилния път за изход от създалата се ситуация. Ще се мобилизирате, очевидно е нужно, освен това ще впечатлявате със силата на аргументите си.

ДЕВА – Разчитайте на себе си и по-рядко ще оставате разочаровани. Разгръщайки потенциала си, ще обърнете в своя полза последващите събития и живота ви ще поеме в положителна посока.

Ще познаете истинския мъж по тези качества

СКОРПИОН – Доколкото ви се отдава да влияете на събитията го правете, мислейки и за другите. Изразходвайте разумно енергията си, за да сте в добра кондиция. Известие ще ви подтикне към активност.

ВЕЗНИ – Ще се справите с всяко предизвикателство, независимо от цената. Не позволявайте на финансовите затруднения да ограничават мисленето ви. Проблемите в семейството решавайте спокойно.

Как се e родила пицата – любопитно от Da Vinci Learning!

СТРЕЛЕЦ – Динамично ще преминете през днешния ден, загърбвайки тревоги и неудобства. Ще се посветите на онези задачи, очакванията от които са най-големи. Добра вест ще ви подтикне към повече активност.

КОЗИРОГ – Синхронизирайте действията си с тези на хората, с които работите и ще спечелите всички. Ще се впишете в атмосфера около вас с активното си участие в задачите, стоящи на дневен ред.

Как да свалиш жена според зодията й?

ВОДОЛЕЙ – Делови срещи, служебни и бизнес-задачи ще намерят място в програмата ви днес. Не оспорвайте мнението на партньорите си и ще ви бъде по-лесно да осъществите намеренията си.

РИБИ – Подредете приоритетите си и не се захващайте с много задачи едновременно. Погрижете са да приключите в срок поетите ангажименти, като дадете предимство на онези, които ви касаят и в личен план.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

4K Santorini Summer Mix 2020 🍓 Best Of Tropical Deep House Music Chill Out Mix By Deep Mix #13
loading...