• Трите дами се черпили с шампанско и коктейли до сутринта

Три футболни половинки на английски национали изпиха алкохол за 20 хиляди паунда, съобщава “Сън”.

Любимите на Хари Магуайър, Джордан Пикфорд и Джак Грийлиш – Фърн, Меган и Саша купонясвали до ранни зори на круизен кораб, където накрая трябвало да платят сериозната сума.

Съобщава се, че плаващият кораб може да се похвали с най-голямата пързалка в света на борда, както и множество плувни басейни, търговски център и, разбира се, много барове.

Една от причините английските дами да живеят по време на световното на круиза може да бъде ограничаването на строгите закони за алкохола в Катар.

29-годишната Ейми Коуди, съпругата на защитника на Англия Конър Коуди, сподели поредица от снимки от палубата на круизния кораб

Саша присъства на партито за представяне на капсулната колекция Mary Katrantzou x Lipsy

“Поръчваха само първокласни напитки. Сметката им е само за алкохола, тъй като всичко друго им бе платено. След като се почерпиха, отидоха на караоке и пяха „Три лъва“ и „Сладка Каролайн“. Изпиха толкова много, че трябваше да презареждат целия бар на сутринта”, разказва очевидец на бурната нощ.

Луксозният кораб, на който са настанени половинките на английските национали включва 14 джакузита с изглед към океана, спа и уелнес център, салон за красота, фитнес, повече от 30 бара и най-високата водна пързалка в света.

https://blitz.bg / https://www.mirror.co.uk / https://www.dailystar.co.uk