• За някои жени е за предпочитане да бъдат сами, отколкото с когото и да било. В много отношения името може да повлияе на характера.

Носителите на някои имена имат труден характер. Трудно им е да изграждат отношения и да се женят, а успешните опити често завършват тъжно. Експертите изброиха пет жени, които предпочитат самотата.

Марина

Поведението й понякога остава неразбираемо за другите поради прекомерна импулсивност и мания. Марина реагира на света по свой начин, като непрекъснато се бори за лидерство, демонстрира липса на разбиране и нежелание да се примири с принципите на другите хора. Затова връзките й с мъжете често не траят дълго. Но тя спокойно се чувства свободно да плува.

Александра

Тя рядко прави отстъпки и защитава интересите си в живота. Най-често това е жена с кариера. Тя е заета с работа, развлечения, но не и брак. Александра не обича да върши домакинска работа. Тя възприема живота като възможност да се насладиш на всеки миг, без да мисли за тежестта на сериозна връзка.

Виктория

Тази силна и волева жена е в състояние да спечели сърцето на всеки. Тя обаче възприема мъжете като забавление. По принцип Виктория бързо губи интерес към връзките, оставяйки след себе си неприятни спомени от болезнена раздяла.

Ина

В ежедневието Ина е лесна за общуване, приема недостатъците на другите хора и прави компромиси. Но когато обича, тя превръща връзката в болна привързаност. Тази жена е склонна да превъзнася партньора си, като си затваря очите за недостатъците му. Често това завършва зле.

Елена

Тази дама не е склонна да избира партньор дълго време и внимателно. Тя се придържа към първата налична опция. Затова повечето й връзки се превръщат в страдание. Елена може да направи големи пробиви в кариерата си, да отглежда деца без външна помощ, но семейният живот не й носи щастие.