Съмър Содерстрьом е американски моден модел, актриса, инфлуенсър в социалните медии и интернет сензация. Тя е добре известна с това, че публикува невероятни снимки на себе си в Instagram. Нейният Instagram е пълен с нейни снимки по бельо и бански.  

Съмър Содерстрьом  е родена и израснала в Калифорния, САЩ. Нейната зодия е Водолей и е от американска националност. Модел и моден ентусиаст от ранна възраст, Summer Soderstrom винаги е била привлечена от моделирането и модната индустрия. Тя се превърна в моделна сензация и спечели популярност, като публикува красиви и горещи свои портрети на страницата си в Instagram, съобщава сайтът grandpeoples.com.

Получава по-голямата част от образованието си в местна гимназия в родния си град. Няма информация за родителите или братята и сестрите на Summer Soderstrom. 

Summer Soderstrom е неомъжена. Тя никога не е разкривала никакви подробности за личния си живот пред обществеността, тъй като е много затворена личност. За съжаление, имаме много малко информация за миналото и настоящите любовни животи на Содерстрьом. Въпреки че има много приоритети, Съмър се грижи да прекарва време с приятелите и семейството си в допълнение към работата си като модел и актриса.

Содерстрьом е един от най-зашеметяващите фитнес фанатични модели в моделната индустрия, а тънката й талия може да накара всеки мъж да се влюби в нея. Фитнесът е много важен за нея, така че тя прави упражнения ежедневно, практикува йога и тренира редовно.

Summer Soderstrom е висок 175 см и тежи около 55-58 килограма. Очите й са сини, а косата й е кафява.

Моделът Summer Soderstrom започва кариерата си като тийнейджърка. Оттогава тя винаги е била привлечена от модата и моделирането. Тя има горещо желание да стане модел и да преследва кариера в модната индустрия.

Съмър веднага започна да публикува свои снимки в Instagram, което й помогна да привлече вниманието, което беше първата стъпка, която направи, за да влезе в индустрията на моделите. Благодарение на красивата си фигура и елегантно тяло, тя постепенно спечели огромно количество последователи в платформата на социалните медии благодарение на привлекателното си тяло.

Тя привлече около 700 000 последователи на страницата си в Instagram, както и над 33 000 във Facebook и над 25 000 в Twitter.

Summer Soderstrom е спечелила над 500 000 долара. Тя прави повечето си пари от моделиране и спонсорство в Instagram. Освен това, прави много пари от своя акаунт Onlyfans, който позволява на потребителите да имат достъп до ексклузивното й съдържание срещу месечна абонаментна такса.

Съмър Содерстрьом е родена на 14 август 1997 г.

ОЩЕ СНИМКИ НА СЪМЪР СОДЕРСТРЬОМ /SUMMER SODERSTROM/  ВИЖТЕ ТУК