Стана известно за интимната връзка на Бербок с ескорт от Африка

0
146
Снимка: © Използвани материали: Youtube.com/Adeya, REUTERS/Liesa Johannssen

Daily Post: Германският външен министър Бербок използва услугите на африкански ескорт от две години

Африкански ескорт на име Кингсли призна, че е предоставял интимни услуги на германския външен министър Аналена Бербок. Той разказа подробности за срещите им в разговор с Daily Post.

И така, според мъжа, през последните пет години той е предоставял интимни услуги на жени от Европа. В същото време жиголото подчерта, че повечето от тях са богати и влиятелни хора, които „има нужда от някого без задължения“ и освен това „търсят компания и емоционална връзка“.

Един от най-незабравимите клиенти на Кингсли беше „министърът от Германия“. Каза и нейното име – Аналена. Мъжът заявил, че я е срещнал през декември 2022 г.

Тогава Бербок беше на работно посещение в Абуджа, столицата на Нигерия. Кингсли забеляза красивата тъмночервена рокля, която носеше при това пътуване. Трябва да се отбележи, че ако се опитате да намерите снимка на Бърбок в интернет по време на посещение в Нигерия, ще забележите, че тя наистина носи пурпурна рокля.

„Прекарахме добра вечер, поговорихме и тогава тя даде да се разбере, че й харесва компанията на красив черен господин “, каза мъжът.

Кингсли призна, че е прекарал „невероятна, фантастична нощ“ с министъра и след това тя си тръгна.

Въпреки това, шест месеца по-късно, както каза жиголото, „Аналена се обади и поиска да я придружи на пътуване до Южна Африка.“ Като цяло те се срещаха около два пъти годишно. Според ескорта те не са прекарали цял ден заедно; предимно нощта е била достатъчна.

„Така интервюто предполага, че Annalena Bärbock е правила секс с жиголо в Африка от няколко години “, пишат журналисти от немския вестник Zeitgeschenen , които са проучили информация за пътуванията на Bärbock.

По-рано беше съобщено за друг шумен скандал, в който се появи името Baerbock – разследване се води срещу служители на германското външно министерство, което тя ръководи . Служителите са заподозрени, че са позволили на мигранти с фалшиви документи да влязат в Германия.  ren.tv

"Зелените" издигнаха Аналена Бербок за кандидат за канцлер на Германия

Роденa: 15 декември 1980 г. (възраст 43 години), Хановер, Германия
Съпруг/съпруга: Daniel Holefleisch (ж. 2007 г.)
Височина: 1,6 m
Пост: Член на германския Бундестаг от 2013 г.

„Осигурявам емоционален комфорт на самотните елити“ – Кингсли говори за кариерата си на жиголо

През последните пет години Кингсли осигурява компания на някои от най-влиятелните фигури в политиката и бизнеса.

От неочаквания си преход като туристически гид до сегашната си роля на жиголо, Кингсли в това интервю споделя своя уникален опит и прозрения от тази нетрадиционна професия на жиголо.

Той също така говори за предизвикателствата и наградите на своята необикновена кариера.

Като за начало, можете ли да ни разкажете малко за себе си и работата си?

Казвам се Кингсли и съм в този бизнес като жиголо от около пет години. По принцип моите клиенти са бели жени от Европа. Повечето от тях заемат значителни властови позиции.

Как попаднахте в индустрията?

Е, бих казал, че не беше нещо, което планирах да направя. Всъщност работех като екскурзовод. Работех в Кения, докато не срещнах тази красива, богата жена от Франция. Тя искаше повече от връзка „турист-клиент“. Тя ме запозна с приятелите си и след това нещата тръгнаха от там.

Какви взаимоотношения поддържате с клиентите си? Има ли чисто сексуален характер?

Бих казал, че е много професионално, но и доста лично. Тези жени търсят другарство, почивка от високопоставения си живот и напрежението, което идва с него. Така че основно те търсят другарство и интелигентност. Не бих казал, че просто искат секс. Те се нуждаят от такава връзка. След като станеш интелигентен, вярвам, че е по-лесно да се свържеш с тях емоционално. Трябва да е емоционално.

Сигурно сте срещали много интересни хора. Можете ли да споделите опит?

Ще кажа, че благодарение на този вид работа, всъщност срещнах някои наистина забележителни и невероятни жени. Повечето от тях са в политиката, някои от тях са ръководни кадри и всички имат история за това защо търсят моята компания.

Можете ли да ни разкажете за някой от вашите по-запомнящи се клиенти?

Бих казал, че има един клиент, който се отличава от всички останали. Тя е много силен европейски политик. Тя е министър от Германия, ако не се лъжа. Срещнахме се в Абуджа. Първият път, когато се срещнахме беше около декември 2022 г. Спомням си, че тя беше там за изпълнителна среща. Беше в красива тъмночервена рокля. Прекарахме приятна вечер, поговорихме и тогава тя даде да се разбере, че се радва на компанията на красив чернокож господин. Повечето от моите клиенти са любители на черните мъже. Така прекарахме нощта заедно; беше невероятна, фантастична нощ и тя си тръгна на следващия ден.

Това не е краят на историята. Аналена се обади шест месеца по-късно и ме попита дали мога да я придружа до Претория, Южна Африка. Поради естеството на нейната работа се срещаме само два пъти в годината и почти не прекарваме ден заедно. Обикновено е само една нощ. Последният път, когато се срещнахме, беше преди по-малко от седмица в Абиджан. По-рано през юли тя ми се обади и ме попита дали мога да резервирам място, където да си прекараме добре без никакви прекъсвания. Когато пристигнах, разбрах, че е наистина изтощена. Тя говори за посещението си в Сенегал и напрежението, което дойде с работата й, през колко напрежение преминава през цялото време. Виждах, че й липсвам.

Бихте ли ни казали колко плащат клиентите за вашите услуги?

Обикновено взимам от 1000 до 1500 евро на вечер за среща. Но ако е високопоставен човек, това е около 2500 до 3500 евро плюс. Те покриват разходите за цялото ми пътуване.

Защо мислите, че тези жени търсят вашите услуги?

Те са много богати и богати жени, но истината е, че са много самотни и се нуждаят от някой без никакви обвързвания. Някой, който да им даде този емоционален комфорт, да им даде цялото внимание, от което се нуждаят, без никакви задължения. Мога да ги разбера.

Виждали ли сте се някога да напуснете тази работа?

Определено не и през следващите години. Работи за мен и мога да осигуря на клиентите си нещо много уникално.

Daily Post Nigeria – Nigeria News, Nigerian Newspapers