Регионална библиотека „Дора Габе“ Ви кани да се включим заедно в Похода на книгите, който се провежда от 2 до 23 април 2020 г. Тази година се навършват 100 години от рождението на един от обичаните български писатели Валери Петров, на който библиотеката посвещава предстоящия Маратон на четене.

Във време на социална изолация, когато не можем да се срещаме в библиотеката,  на сайта и  фейсбук страницата ни ще Ви предлагаме кратко видео с четене на приказки за малки и големи, откъси от книги и стихове от любими автори.

Включете се и Вие в Похода на книгите, споделете до 21 април в кратък текст своето мнение за предпочитан автор или произведение, както и цитат от книга, която Ви е вдъхновила. Вашите предложения ще публикуваме на 23 април, за да проведем заедно, дори от разстояние Маратона на четенето. И не само, когато това извънредно положение отмине, мненията Ви ще ни помогнат да закупим липсващи заглавия във фондовете на библиотеката.

Препоръчай ми нещо за четене!

Своето предложение можеш да изпратиш на имейл pr@libdobrich.bg или на съобщения на https://www.facebook.com/libdobrich/

Библиотеката благодари на всички читатели, които проявяват заинтересованост да си върнат заетите книги, чийно срок за заемане изтича. Уведомяваме всички отново, че заетата литература ще бъде служебно презаписана.

Бъдете здрави!

loading...