• Красавицата има връзка с бизнесмена Лазгин Маджид
  • Лора Георгиева от Ббт в секси фотосесия

Лора Георгиева е вече на 35 години, а все още си търси мъж по размера на банковата сметка, а не по това дали става за семейство. Очевидно всичките тези години, в които синоптичката се прехвърляше от легло на богаташ в легло на богаташ, не са я направили по-мъдра и осъзната.

Това става ясно от новия милионер, с когото Лора си ляга. Става въпрос за Лазгин Маджид, който е син на собственика на „Самекс“ – фирмата, оперираща ресторанти KFC.

Повече от ясно е, че синоптичката възприема мъжете като начин да живее в лукс. Тя обаче не търси просто богати мъже, а милионер.

Още на 19 г. тя печели „Царица Роза“ на Казанлък. С това се надява, че някой чичко с пари ще я забележи и ще вкара в леглото си за дълго.

Уви, след като само ѝ се изреждат дърти богаташи, Лора решава да вземе нещата в свои ръце и записва „Журналистика“ в Софийския университет.

На екран първо попада в Би Ти Ви, където води предаване с легендата ни по художествена гимнастика Симона Пейчева, а после идва и предложението от NOVA, пише “Уикенд”.  https://fakti.bg/