ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на Керанка Арабаджиева  – член на общинско ръководство на ГЕРБ в Шабла, с пожелания за здраве, много успехи и много поводи за усмивка!

ИМЕН ДЕН празнуват днес хората с имена Климент и Климентина. Нека са здрави и нека всичко добро, което правят, получава подкрепата на техния небесен покровител!

РОЖДЕН ДЕН празнува утре началникът на Отделението по ортопедия в добричката болница д-р Митко Георгиев, а ние още от днес му наричаме да е здрав, да продължи да дарява здраве, да се радва на обич, уважение, на много приятелства и на много Добро в живота!

ПОЗДРАВИ към столицата с утрешна дата изпращаме на зам.-директора на Сметната палата Тошко Тодоров, който е рожденик. Здраве – на него и цялото му прекрасно семейство, желаем в аванс, много успехи в отговорната работа, много искрени приятели, много споделено добро и много подови да се усмихва!

НА ЦЕЛИ 9 ГОДИНИ става утре Клуб за деца и родители  „Усмивки“. За неговите създатели и вдъхновители рожденият ден винаги е бил повод за много пъстроцветни емоции за деца и родители. А ние – приятелите на „Усмивки“ от НДТ, им желаем още поне 109 години да са нужни да добричките малчугани и техните майки и татковци. И нека под техните любящи грижи пораснат стотици усмихнати добруджанчета!

ИМЕН ДЕН празнуват утре всички с имената Стилиан, Стилян, Стилиана, Стиляна. Здраве, успехи и много поводи за усмивка им желаем ние от НДТ!
А СПЕЦИАЛНИ поздрави отправяме към нашия колега Стилиян Митев и му наричаме от здраве, радост и Добро да не се отърве!

В АВАНС честитим рождения ден на Руска Димитрова, която празнува на 28 ноември, с пожелания да е здрава и всичко хубаво, което прави, да се увенчава с успех!

РОЖДЕНИК на 29 ноември е главният секретар на Областна администрация Румен Русев, а ние от НДТ отсега му желаем здраве, несекващ ентусиазъм в работата за хората на Добруджа, обич, уважение и много поводи за радост и удовлетворение!

  • Ishtar – Last Kiss (ПРЕВОД)

  • Neda Ukraden – Zora je