ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на г-жа Мария Василева – един доказан специалист в банковото дело, с пожелания за здраве, успехи и сбъднати мечти!

РОЖДЕНИК днес е бизнесменът и лидер на партия „Атака“ в Добричка област Атанас Атанасов, а пожеланията към него са за здраве и успехи в добрите му начинания!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на Йордан Стоянов – председател на Общински съвет и общински ръководител на ГЕРБ-Каварна, с пожелания да е здрав и да работи с ентусиазъм за хората от прекрасната крайморска община!

НАВРЪХ ПРАЗНИКА на Добрич рожден ден празнува ръководителят на ансамбъл „Добротица“ и Почетен гражданин на Добрич Александър Александров, а ние от НДТ от днес му наричаме да е здрав, да продължи да вплита в красиви танци фолклора на родния край и всичко добро, с което се заеме, да се увенчава с успех!

ЕДИН голяма специалист в застраховането празнува рожден ден на празника на Добрич  – Тодор Димитров. Да е здрав, да се радва на обич, уважение и осъществени добри начинания му желаем ние, неговите приятели от НДТ!

РОЖДЕНИЧКА на 25 септември е Виолета Балтова – член на общинското ръководство на ГЕРБ в Балчик. Да е здрава, да има много поводи за усмивка и да работи с ентусиазъм за хората от Белия град желаем на дамата ние от НДТ!

ИМЕН ДЕН празнуват на 25 септември всички с името Сергей. Нека са здрави и нека усмивките и светлината изпълват дните им!

  • ЮБИЛЕЙ празнува на 26 септември една удивителна жена, която всеки, който е имал удоволствието да познава, неизменно цени и уважава – Йовка Христова! Нека е здрава, нека се радва на обичта на семейството  и уважението на колегите си, нека е все така енергична, дейна и да създава уют и красота край себе си, нека късметът бъде неин неизменен спътник, а в живота й царят светлина и хармония поне докато отпразнува 100-тния си юбилей! А на предстоящия празник най-сърдечните поздрави и целувки ще бъдат от цялото семейство Дукови, на които през годините просто не достигат думи, с които да кажат „Благодаря!“ за огромната грижа, която рожденичката полага за всички тях
  • Мая Нешкова – Честит рожден ден

  • Алла Пугачева – Миллион алых роз

  • ТИ МОЯ ЛЮБОВ – КРИС РИ