РОЖДЕНИК вчера беше човекът, чиято камера е запечатала безброй прекрасни гледки от Добруджа, човекът, чиито снимки често ни радват от интернет-пространството, навяват ни спомени и ни зареждат с позитивна енергия – художник-фотографът Михаил Филев. Макар и с ден закъснение, ние от НДТ от сърце му желаем да е здрав, да се радва на обич, уважение и добри приятели И разбира се – да продължи да съхранява за бъдещето късчета красота!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН казваме днес на всички с имената: Екатерина, Катя, Катина, Катерина, Кина. Да са здрави, да мечтаят и да се сбъдват мечтите им и нека Света Екатерина подкрепя всичко добро, което си наумят. А много специални поздрави днес дамите от „Майчина грижа“ отправят към две от добротворките на клуба – Екатерина Димова и Катя Алексиева – с пожелания да правят добро и добро да им се връща!

РОЖДЕНИЧКА утре е Керанка Арабаджиева  – член на общинското  ръководство на ГЕРБ в Шабла. Нека е здрава, нека успява в добрите си начинания и нека работи с ентусиазъм за хората от крайморската община!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН с утрешна дата казваме на всички Климентовци и Климентини. Нека от здраве обич, радост и добри дела да не се отърват!

Французская музыка. Французский шансон лучшее. Фото городов Франции

 

Florina – Va va vis
loading...