ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на адвокат Силвия Кирякова, с пожелания да е здрава, да се радва на обичта на прекрасното си семейство, да има както и досега, безброй поводи за радост и гордост с чудесните си деца, да печели всички справедливи дела и в живота й да царят светлина и хармония!

РОЖДЕНИК днес е доц. Белчо Белчев, а нашите пожелания към него са за здраве, много излекувани благодарни пациенти и много поводи за радост!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН казваме днес на хората с имена: Петко, Петка, Петкан, Петра, Петрана, Петрина, Петрия, Петричка, Петкана, Пенко, Пенка, Параскев, Лука, Лукан Параскева, Парашкев, Парашкева, Паруш, Кева. И нека тяхната покровителка – света Петка дари всичките им добри мисли и дела със здраве и успехи!

РОЖДЕНИК утре е д-р Светомир Михайлов, а ние от НДТ от днес му наричаме да е здрав и да се радва на уважение и осъществени добри начинания!

РОЖДЕНИЧКА на 16 октомври е Виктория Георгиева, една млада дама, която ние от НДТ познаваме и обичаме от бебе и която вече е дипломиран икономист. А днес й желаем да е здрава, да е обичана, да постига върхове в избраната професия и в живота й всичко да е светло и красиво!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на председателя на Областния съвет на БЧК Добри Драгнев, който празнува на 16 октомври. А пожеланията към него са за здраве и за много успехи в благородната дейност, с която се е заел!

В АВАНС честитим рождения ден на Веселин Сидеров, който празнува на 16 октомври и му желаем да се радва на здраве, щастие у дома и успехи в работата!

ПРАЗНИК има в събота нашата колежка Ивалина Костадинова. Поводът – четвъртият рожден ден на прекрасната й внучка Кристияна, а ние от НДТ от сега желаем на малката принцеса да расте здрава, умна и палава – за радост на мама, татко и  батко Митко. А баба и дядо да продължат много да я глезят!

ЕДНА УДИВИТЕЛНА ЖЕНА празнува рожден ден на 17 октомври – Зоя Иванова, дългогодишен педагог и една от учредителките на дамски клуб „Майчина грижа“. Да си здрава, Зойче, казваме в аванс с обич ние от НДТ, както и всички дами-добротворки, Всичко прекрасно, което си сътворила досега, да ти се връща стократно! Да се радваш на обич, уважение, безброй приятели и също така безброй сбъднати мечти!

РОЖДЕН ДЕН в неделя празнува Снежанка Симеонова – кметски наместник на село Медово, а пожеланията към нея в аванс са за здраве и много ентусиазъм в полза на хората от повереното й населено място!

РОЖДЕН ДЕН на 18 октомври празнува секретарят на община Ген. Тошево Вяра Дянкова, а ние от НДТ отсега й наричаме да е здрава, да успява с усмивка в добрите си начинания и да работи активно за хората от добруджанската община!

В АВАНС честитим рождения ден на Райна Ташева, която празнува на 18 октомври. На стилната дама желаем от здраве, успехи, поводи за усмивка и сбъднати мечти да не се отърве!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме на Даринка Стойчева, която празнува на 18 октомври, с пожелания да е здрава, прекрасните й деца да й дават безброй поводи за гордост и усмивка, да се радва на много приятели и сбъднати мечти!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 18 октомври  Генади Ганчев, а пожеланията към него в аванс са за здраве, успехи в бизнеса и осъществени добри начинания!

ИМЕН ДЕН на 18 октомври празнуват всички с имената: Златка, Златина, Златко, Златан, Златомир, Лука, Лукан. Нека са здрави и нека всичко добро, с което се заема получава безусловна небесна подкрепа!

 

  • Al Bano & Romina Power – Liberta

  • Christina Aguilera – Candyman (Official Music Video)

  • IVANA – HIT #MIX ⚡ИВАНА – ХИТ МИКС ⚡ (2021)