ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на зам.-кмета с ресор „Хуманитарни дейности“ на град Добрич д-р Емилия Баева. При нова – не какъв да е рожден ден, а юбилей, празнува стилната дама. Нека е здрава, нека в живота й царят хармония и светлина, нека се радва на обич и уважение – желаем ние от НДТ!

РОЖДЕНИК днес е Кирил Радев – дългогодишен директор на Държавен архив, който вече е в заслужена пенсия. Здраве и успехи във всичко добро, се което се заеме, желаем с уважение на г-н Радев ние от НДТ!

ИМЕН ДЕН празнуват днес хората и имена Захари,  Елисавета, Зарко, Светлозар, Светлозара, Ели, Елза, Изабела, Хари. Нека са здрави и нека техните небесни покровители – светите праведни Захарий и Елисавета, им изпратят своята двойна закрила!

НАВРЪХ светлия за България празник – 6 септември, рожден ден празнува председателят на ОбС – Балчик и общински ръководител на ГЕРБ в крайморската община Илиян Станоев. Нека е здрав, нека работи активно за хората от красивия Бял град и се радва на уважението на съгражданите си!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК в аванс казваме на кмета на село Ловчанци Иван Иванов, който празнува на 7 септември. За здраве, успехи и ползотворна работа за хората от селото са нашите пожелания към рожденика!

В НЕДЕЛЯ рожденик е кметът на община Крушари Добри Стефанов. За здраве и много успехи в добрите му начинания са пожеланията на екипа на НДТ!

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 3. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 4. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 5. БЪЛГАРИТЕ
 6. РИБОЛОВ
 7. ГЮВЕЧ
 8. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 9. България – Китай 中国保加利
 10. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 11. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 13. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА