РОЖДЕНИК ДНЕС е главеният секретар на Областна администрация – Добрич, Румен Русев. Нека е здрав, нека работи все така енергично, нека е уважаван и нека добрите му начинания се увенчават с успех!

ОТ СЪРЦЕ честитим с ден закъснение вчерашния празник на една страхотна дама – Ваня Близнакова, една от добротворките на дамски клуб „Майчина грижа“, с пожелания да е здрава, да е щастлива с прекрасното си семейство, да е все така всеотдайна, а в живота й да царят светлина и хармония!

ИМЕН ДЕН празнуват утре хората с имена: Андрей, Андриан, Андреа, Андриана, Първан, Пръвка, Първанка, Храбър, Храбрин, Силен, Силка, Дешо, Дешка. Нека всички те са здрави, нека са щастливи, а техният небесен покровител – св. Андрей, помага на добрите им мисли и дела!

СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ по повод утрешния Андреевден отправяме към една специална Андриана, дъщерята на нашата колежка Галя Тодорова, с пожелания да е здрава, да е обичана, малкият умник Оги да продължи да носи щастие и гордост в семейството, а сръчните й ръце да продължат да творят красота!