РОЖДЕН ДЕН празнува вчера депутатът от Добрички регион и областен лидер на ПП ГЕРБ Деница Сачева. И получи стотици пожелания за здраве, успехи и мъдри политически решения. Към всички тези наричания се присъединяваме и ние от НДТ и желаем на г-жа Сачева с работата си за благото на добруджанци да остави следа в историята на нашия прекрасен край!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на една дама, бракосъчетала хиляди добруджанци – Коянка Кралева, с пожелания да е здрава и щастлива!

В АВАНС казваме от сърце Честит рожден ден! на поетесата и любима учителка на хиляди добруджанчета Генка Петрова, която празнува утре. А наричанията към нея са за здраве, вдъхновение и безброй сбъднати мечти!

РОЖДЕНИК утре е Иван Йорданов – общински съветник от ГЕРБ в Крушари. Нека е здрав и нека работи с ентусиазъм за хората от добруджанската община!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с утрешна дата казваме на г-жа Ганка Пенева, с пожелания да е здрава и да има много поводи за усмивка!

РОЖДЕНИК на 5 ноември е Пламен Добрев, а ние в аванс му желаем здраве и успехи. И нека всичко добро, с което се заеме, се увенчава с успех!

ЕДНА ПРЕКРАСНА млада дама – Силвия Петрова, празнува рожден ден на 5 ноември. А ние от НДТ още от днес й наричаме да е здрава, да са успешни начинанията й и да се сбъдват мечтите й!

В АВАНС честитим предстоящия на 6 ноември рожден ден на Наташа Василева – дамата, която отговаря за образованието, културата, здравеопазването и социалните услуги в община Добричка. Нека от здраве и успехи да не се отърве, да се радва на обич, уважение и безброй поводи за усмивка!

ОТ СЪРЦЕ честитим в аванс рождения ден на една сърцата дама – Екатерина Димова, която празнува на 7 ноември. Бъди здрава, Кате, радвай се на обич и уважение, на светлина и хармония в живота! И нека стореното от теб Добро ти се връща стократно – прибавят съдобротворките на рожденичката от клуб „Майчина грижа“.

НАШИЯТ КОЛЕГА и приятел Стилиян Митев, човекът, за когото няма тайни в дебрите на българския език, празнува рожден ден на 7 ноември, а ние още от днес му желаем от здраве да не се отърве, да продължи да бъде любим учител на стотици добрички деца, да продължи да се радва на обичта на прекрасната Креми и на успехите на двете си невероятни, умни деца – Димана и Ирина! И да си остане все такъв – добър, отзивчив и отговорен човек!